Far Cry 3 Artikelen

  Xbox Deals of the Week: Far Cry 3, 2 en 1

  Heb je Xbox Live Gold? Hopelijk wel, want dan is deze rubriek je op het lijf geschreven. Elke week houdt XGN voor jou de wekelijkse Gold-aanbiedingen van Microsoft bij. Deze week: de Far Cry-titels.

  Horrormaand - Top vijf schrikmomenten in games

  Speciaal voor oktober horrormaand hebben wij een top vijf met de engste schrikmomenten in games samen gesteld. Bereid je voor om naar adem te happen.

  PlayStation Store Update - Ratchet: Gladiator & gratis Far Cry 3

  Het moment van alweer een nieuwe PlayStation Store Update is aangebroken. De dag dat de PlayStation Store gevuld wordt met gloednieuwe games, demo's en downloadbare content. De hoogtepunten van deze update vind je hier!

  Far Cry 3 - Vijf minuten uit het leven van Jason Brody

  Bijna geruisloos snel ik door de dichtbegroeide bosjes. Zo'n honderd meter verderop loopt mijn prooi zich tijdens zonsondergang te goed te doen aan het karkas van een dode man. Een morbide, doch poëtisch tafereel van de natuur. Eindelijk de groene heuvel opgekomen, zie ik even verderop de prachtige tijger, die hoogstwaarschijnlijk bezig is met zijn galgenmaal. Zou ik falen in mijn opdracht, dan zou dit prachtige, maar dodelijke dier mij kunnen opmerken en zelf als een windhond achter mij aankomen. Een snelheid die de mens niet zou kunnen evenaren.

  De beste Far Cry 3 deals: vanaf 30,95 euro

  Eindelijk kunnen we weer naar hartelust moorden in de paradijselijke setting van Far Cry 3. De nieuwste telg uit de Far Cry familie ligt vanaf vandaag in de winkelrekken voor de Xbox 360, PlayStation 3 en PC. Onder het mom van zo veel mogelijk (met bloed besmeurde) kokosnoten voor zo weinig mogelijk geld, zetten wij de beste deals voor je op een rij.

  Far Cry 3 Recensie Round-Up: Een tropische inrichting

  Vanaf vandaag is Far Cry 3 verkrijgbaar voor de Xbox 360, PlayStation 3 en PC. Voordat je je zuurverdiende centen uitgeeft, wil je natuurlijk eerst weten of de game dat wel waard is. Daarom hebben we de recensies van de game op een rijtje gezet, zodat jij kunt zien of dit het geval is.

  Far Cry 3 Review

  Zoals altijd stroomt het najaar over met grote, indrukwekkend ogende titels. En zoals altijd is er altijd wel een titel die verzuipt in de drukte en niet de aandacht krijgt die het verdient. Dit jaar dreigt Far Cry 3 dat te worden, maar daar steken wij een stokje voor: deze game verdient onze onverdeelde aandacht!

  Interview Dan Hay: 'Eiland Far Cry 3 kent meer diepgang dan ooit'

  Wie onze impressies van Far Cry 3 heeft gelezen, weet dat het derde deel verhaaltechnisch een andere weg inslaat dan de eerste twee games. Far Cry 3 is grimmiger, gestoorder en kent een duisterder verhaal dan zijn voorganger vier jaar geleden in de Afrikaanse savanne. Vaas, de stevig getatoeëerde schurk in dit nieuwe avontuur, is met zijn knettergekke mimiek en zijn meedogenloze acties aansprakelijk voor het feit dat het spelen van Far Cry 3 je de kriebels bezorgt. Alsof je een game met horrorelementen aan het spelen bent. Laat producent Dan Hay nu voor dat laatste gezorgd hebben.

  Far Cry 3 Preview - Krankzinnigste schurk ooit?

  'De huidige verhaalvertelling in videospellen is gedateerd'. Dat is waar Thomas Grip, bedenker van horrorspel Amnesia: Dark Descent, zich al jarenlang aan stoort. Tussenfilmpjes die een game stopzetten en waarbij een verhaal uit de doeken komt, zijn volgens hem niet meer van deze tijd. Ubisoft heeft lak aan Grips uitspraken en gaat door met haar grote voorliefde voor deze vorm van verhaalvertelling, zo blijkt wel uit Assassin’s Creed III en Far Cry 3. In Antwerpen stapten we voor de tweede keer in de tropische jungle van de laatstgenoemde titel en één ding werd ons daaruit duidelijk: zelden waren tussenfilmpjes zo spannend en angstaanjagend als hier.

  Far Cry 3 Preview

  Het succesvol implementeren van een jungle in een videogame, gaat niet zonder slag of stoot. Het team achter Far Cry 3, Ubisoft Montreal, bezocht speciaal voor de ontwikkeling een tropisch oerwoud om daar de nodige ervaring op te doen. Het resultaat mag er zijn: de derde installatie in de zonovergoten Far Cry-reeks bevat één van de meest kleurrijke en sfeervolle werelden die de spelers eind dit jaar te zien krijgen. Op de Gamescom kregen we een half uur de tijd om ‘maar wat te gaan klooien’ in de uitgebreide speeltuin die Far Cry 3 heet.

  Oogappels 2012: Far Cry 3

  Gisteren stond de Oogappels rubriek in het teken van een geheel nieuwe IP, te weten Dragon's Dogma. Vandaag draait het om een game waar velen al jaren op wachten. Enig idee? Far Cry 3!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.