Far Cry 3: Blood Dragon

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3 & PC

  Genres: Actie, shooter & first-person shooter

  Gemaakt door Ubisoft Montreal en uitgegeven door Ubisoft

  8

  Far Cry 3: Blood Dragon Artikelen

  Top 10 games met replaywaarde - Keer op keer genieten

  Na het uitspelen van een game weet je vaak niet meer wat je moet doen in je leven. Welke game zal je nu gaan spelen? Of misschien ben je nog helemaal niet klaar met de uitgespeelde game. Hier een top 10 van singleplayer games met de hoogste replaywaarde voor urenlang plezier.

  Top 10 beste games die battle royale modus moeten krijgen

  Met de release van Apex Legends wordt het aanbod van het Battle Royale genre steeds groter. Welke games zouden baat hebben bij een battle royale modus? Je leest het hier in onze top 10 beste games die een battle royale modus moeten krijgen.

  De top 10 vetste game villains - De meest memorabele vijanden

  Slechteriken, vaak nog meer aanbeden dan de helden van een spel. Een echt goede villain kan een game tientallen keren beter maken. Wij zetten de top 10 vetste game villains voor je op een rijtje!

  Volgende Far Cry setting - Hoe en wat?

  Na meerdere Far Cry settings te hebben gehad is het ook dit jaar weer de vraag waar Ubisoft dit keer mee komt. Geruchten zijn er dat we de beelden krijgen op de E3 van de volgende Far Cry game. Welke settings zijn er mogelijk en willen wij zien?

  Top 10 beste Ubisoft games - De beste games van de afgelopen 30 jaar

  In 2016 vierde een van de grootste en bekendste ontwikkelaars en uitgevers ter wereld, Ubisoft, haar 30ste verjaardag. De Franse spelmakers heeft al veel bijzonder titels op hun naam staan. Tijd dus om te kijken naar de Top 10 beste Ubisoft games.

  Far Cry 3: Blood Dragon Nieuws

  Ubi30 games zijn alle zeven dit weekend gratis te verkrijgen

  Ubisoft bestaat inmiddels 30 jaar. Om dat te vieren geeft de ontwikkelaar tot het einde van 2016 elke maand een PC game weg aan zijn fans. Dit weekend krijg je de kans om de Ubi30 games te downloaden via Uplay!

  Far Cry 3 Blood Dragon download op PC gratis vanaf 9 november

  De jaren '80 sci-fi shooter Far Cry 3 Blood Dragon is vanaf 9 november gratis te downloaden voor PC-gamers. Ubisoft geeft de game gratis weg om haar dertigjarige bestaan te vieren. De Far Cry 3 blood Dragon download is beschikbaar via de Ubisoft Club.

  Gratis Xbox Games with Gold voor november aangekondigd

  Spelers met Xbox Live Gold kunnen bijna weer aan de slag met nieuwe gratis games, want de gratis Xbox Games with Gold voor november is bekendgemaakt door Microsoft.

  Far Cry 5 met Jurassic Park of in de ruimte? Het kan!

  Far Cry 5 met een Jurassic Park-achtige setting? Ubisoft houdt er rekening mee, volgens een enquête die naar verschillende gamers gestuurd is. In de enquête word er aan gamers gevraagd waar zij willen dat de volgende Far Cry game zich moet gaan afspelen.

  Steam Sale Tip van de Dag - Far Cry 3

  Het is inmiddels de vijfde dag van de Steam Exploration Sale! Maak je borst maar nat voor alweer een Steam Sale Tip van de Dag van XGN, over een game die je vandaag echt niet mag missen. Met vandaag in de schijnwerpers: Far Cry 3!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.