Far Cry 2 Nieuws

  Drie nieuwe Xbox One Backwards Compatibility games aangekondigd

  De lijst met Xbox One Backwards Compatibility games wordt steeds groter. Vandaag zijn er namelijk weer drie nieuwe games aangekondigd: Far Cry 2, Sniper Elite V2 en Driver San Francisco.

  Far Cry Primal mogelijk gelekt

  Gisteravond werd bovenstaande teaser uitgegeven door Ubisoft. Deze teaser is naar verwachting een vroege aankondiging van Far Cry Primal, een Far Cry game die zich vermoedelijk in de IJstijd afspeelt. Er is nog niets officieel aangekondigd, dus is Far Cry Primal gelekt?

  Steam Sale Tip van de Dag - Far Cry 3

  Het is inmiddels de vijfde dag van de Steam Exploration Sale! Maak je borst maar nat voor alweer een Steam Sale Tip van de Dag van XGN, over een game die je vandaag echt niet mag missen. Met vandaag in de schijnwerpers: Far Cry 3!

  Ubisoft komt met Far Cry: Wild Expeditions

  Alvast een waarschuwing voor Far Cry-fans, om hartaanvallen en andere nare bijwerkingen te voorkomen: het is geen nieuwe game. Far Cry: Wild Expeditions is een compilatie-pakket.

  Far Cry titels in de aanbieding op Xbox Live

  Bezit jij een Xbox 360 en ben je liefhebber van de Far Cry-franchise? Dan heb je deze week geluk. Ubisoft gooit in samenwerking met Microsoft namelijk al zijn Far Cry titels in de aanbieding op Xbox Live.

  Donderdag Far Cry dag in de Ubisoft Week op Steam

  Na Prince of Persia, The Settlers 7, R.U.S.E. en Trackmania United Forever, is het de beurt aan Far Cry om onze portemonnee leeg te trekken.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.