Far Cry 2 Artikelen

  Top 10 games met replaywaarde - Keer op keer genieten

  Na het uitspelen van een game weet je vaak niet meer wat je moet doen in je leven. Welke game zal je nu gaan spelen? Of misschien ben je nog helemaal niet klaar met de uitgespeelde game. Hier een top 10 van singleplayer games met de hoogste replaywaarde voor urenlang plezier.

  Top 10 beste games die battle royale modus moeten krijgen

  Met de release van Apex Legends wordt het aanbod van het Battle Royale genre steeds groter. Welke games zouden baat hebben bij een battle royale modus? Je leest het hier in onze top 10 beste games die een battle royale modus moeten krijgen.

  Xbox Games With Gold januari 2019 - Wat spelen we deze maand?

  Gratis games voor leden. Een formule waarmee zowel Microsoft als Sony ons iedere maand weer mee verwennen. Ook in januari mogen Xbox-bezitters weer de nodige games spelen en het jaar wordt goed afgetrapt met een berg toffe games. Dit is de Xbox Games with Gold update voor januari 2019.

  Top 10 beste collectibles in games - Zoeken in alle hoeken

  In de nieuwste Wolfenstein zijn er flink wat verzamelbare voorwerpen verstopt. Maar ook andere games laten je innerlijke speurneus volledig los. Wij zetten de 10 beste collectibles in games voor je op een rijtje!

  Volgende Far Cry setting - Hoe en wat?

  Na meerdere Far Cry settings te hebben gehad is het ook dit jaar weer de vraag waar Ubisoft dit keer mee komt. Geruchten zijn er dat we de beelden krijgen op de E3 van de volgende Far Cry game. Welke settings zijn er mogelijk en willen wij zien?

  Top 10 heetste games waar je bij wegsmelt

  Het kwik begint weer te stijgen, dus dat kan maar een ding betekenen. De zomer staat voor de deur! Maar ook in gamewerelden kan het behoorlijk heet zijn. Dit zijn de top 10 heetste games waar je zeker weten een zonnebril bij op moet.

  Dit is de beste Far Cry game volgens jullie!

  De stembussen zijn gesloten, en jullie meningen zijn samengevoegd tot een conclusie. Lees hier of jij behoorde tot de meerderheid van de stemmen. Dit is namelijk de beste Far Cry game volgens jullie.

  Poll - Wat is de beste Far Cry game?

  Na lang wachten is deze week eindelijk Far Cry Primal uitgekomen voor de consoles. Zo'n 10.000 jaar voor Christus ga je met Takkar op jacht naar de Udam en Izila en tem je de meest wilde dieren. Wat vinden jullie nou eigenlijk de beste Far Cry game? Stem op de poll en laat het weten!

  De open-wereld games die je gespeeld moet hebben

  Er zijn van die games die je urenlang weten op te slokken, omdat je constant wat nieuws aan het ontdekken. Vaak gaat het hier om gigantische open-wereld games die maar niet lijken op te houden. We nemen een kijkje naar game franchises die volgens ons gevoelsmatig het grootst zijn en je, als je ze gemist hebt, absoluut moet spelen.

  De 10 beste first-person shooters (FPS)

  First-person shooters, we worden er tegenwoordig mee dood gegooid. Het is de afgelopen jaar het genre waar gigantische successen in worden geboekt. Denk aan Call of Duty die elk jaar als een gek verkoopt, en wat dacht je van de best verkochte nieuwe IP ooit, Destiny. Daarom vroegen we aan jullie om de tien beste FPS uit te kiezen, en daar hebben we nu de uitslag van.

  Uitslag: De XGN Community Prijs #3

  Inmiddels zijn we vier achievements verder en is het tijd voor een nieuwe prijsuitreiking: de XGN Community Prijs! Een prijs die enkel en alleen voor de communityleden is die in de afgelopen twee maanden een achievement hebben gekregen voor hun goede bijdrage aan de community.

  Xbox Deals of the Week: Far Cry 3, 2 en 1

  Heb je Xbox Live Gold? Hopelijk wel, want dan is deze rubriek je op het lijf geschreven. Elke week houdt XGN voor jou de wekelijkse Gold-aanbiedingen van Microsoft bij. Deze week: de Far Cry-titels.

  Far Cry 2 Review

  Far Cry 2 is een van de titels waar mensen dit jaar het meest naar uitkijken. Kan Ubisoft met haar nieuwe shooter een nieuwe standaard neerzetten of blijven we nog even op het oude niveau steken? Je leest het in deze recensie.

  Far Cry 2 Preview

  Far Cry kennen we allemaal nog uit 2004 voor de PC en later ook Xbox. Ubisoft had met deze FPS zoveel succes dat ze jaren bezig zijn geweest met de opvolger, Far Cry 2. Wij mochten tijdens GC 08 een presentatie bijwonen van deze veelbelovende titel.

  Far Cry 2 op de Ubidays 08

  De UbiDay Live conferentie gaat gelijk goed van start met een live demo van Far Cry 2, een van de meest realistische shooters van dit jaar. Wij geven een kort verslag van wat er te zien was in deze indrukwekkende demo.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.