Far Cry 2

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3 & PC

  Genres: Shooter & first-person shooter

  Gemaakt door Ubisoft Montreal & Ubisoft en uitgegeven door Ubisoft

  9

  Far Cry 2 Artikelen

  Top 10 games met replaywaarde - Keer op keer genieten

  Na het uitspelen van een game weet je vaak niet meer wat je moet doen in je leven. Welke game zal je nu gaan spelen? Of misschien ben je nog helemaal niet klaar met de uitgespeelde game. Hier een top 10 van singleplayer games met de hoogste replaywaarde voor urenlang plezier.

  Top 10 beste games die battle royale modus moeten krijgen

  Met de release van Apex Legends wordt het aanbod van het Battle Royale genre steeds groter. Welke games zouden baat hebben bij een battle royale modus? Je leest het hier in onze top 10 beste games die een battle royale modus moeten krijgen.

  Xbox Games With Gold januari 2019 - Wat spelen we deze maand?

  Gratis games voor leden. Een formule waarmee zowel Microsoft als Sony ons iedere maand weer mee verwennen. Ook in januari mogen Xbox-bezitters weer de nodige games spelen en het jaar wordt goed afgetrapt met een berg toffe games. Dit is de Xbox Games with Gold update voor januari 2019.

  Top 10 beste collectibles in games - Zoeken in alle hoeken

  In de nieuwste Wolfenstein zijn er flink wat verzamelbare voorwerpen verstopt. Maar ook andere games laten je innerlijke speurneus volledig los. Wij zetten de 10 beste collectibles in games voor je op een rijtje!

  Volgende Far Cry setting - Hoe en wat?

  Na meerdere Far Cry settings te hebben gehad is het ook dit jaar weer de vraag waar Ubisoft dit keer mee komt. Geruchten zijn er dat we de beelden krijgen op de E3 van de volgende Far Cry game. Welke settings zijn er mogelijk en willen wij zien?

  Far Cry 2 Nieuws

  Drie nieuwe Xbox One Backwards Compatibility games aangekondigd

  De lijst met Xbox One Backwards Compatibility games wordt steeds groter. Vandaag zijn er namelijk weer drie nieuwe games aangekondigd: Far Cry 2, Sniper Elite V2 en Driver San Francisco.

  Far Cry Primal mogelijk gelekt

  Gisteravond werd bovenstaande teaser uitgegeven door Ubisoft. Deze teaser is naar verwachting een vroege aankondiging van Far Cry Primal, een Far Cry game die zich vermoedelijk in de IJstijd afspeelt. Er is nog niets officieel aangekondigd, dus is Far Cry Primal gelekt?

  Steam Sale Tip van de Dag - Far Cry 3

  Het is inmiddels de vijfde dag van de Steam Exploration Sale! Maak je borst maar nat voor alweer een Steam Sale Tip van de Dag van XGN, over een game die je vandaag echt niet mag missen. Met vandaag in de schijnwerpers: Far Cry 3!

  Ubisoft komt met Far Cry: Wild Expeditions

  Alvast een waarschuwing voor Far Cry-fans, om hartaanvallen en andere nare bijwerkingen te voorkomen: het is geen nieuwe game. Far Cry: Wild Expeditions is een compilatie-pakket.

  Far Cry titels in de aanbieding op Xbox Live

  Bezit jij een Xbox 360 en ben je liefhebber van de Far Cry-franchise? Dan heb je deze week geluk. Ubisoft gooit in samenwerking met Microsoft namelijk al zijn Far Cry titels in de aanbieding op Xbox Live.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.