Fallout Shelter

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4, Switch, PC & Mobile

  Genres: Simulatie & strategie

  Gemaakt door Bethesda Softworks en uitgegeven door Bethesda Softworks

  6.5

  Fallout Shelter Artikelen

  Beste gratis Switch games - Genieten zonder kosten

  De Nintendo Switch krijgt steeds meer nieuwe games. In de Nintendo Direct van 2019 werden er al nieuwe games aangekondigd. Ook werd bekendgemaakt dat Resident Evil HD, 0 en 4 naar de Switch komen. Deze gaan je wel 30 euro kosten. Wat nou als je krap bij kas zit? Hier is onze top 10 beste gratis games op de Nintendo Switch.

  Alles over de Fallout geschiedenis - Van isometrische RPG naar multiplayer game!

  "I don't want to set the world on fire..." Klinkt als muziek in de oren voor iedereen die tot de tand bewapend door een vernietigde stad loopt. Dat is namelijk wat je doet in Fallout, een post-apocalyptische RPG die gamers al sinds de jaren 90 fascineert. Wat is het verhaal achter de serie? Wij kijken naar de geschiedenis van Fallout!

  De top 10 beste mobile games van dit moment

  Vaak worden de meeste games thuis gespeeld, maar wat als je veel onderweg bent? Wij hebben een top 10 beste mobile games gemaakt, zodat je je onderweg voorlopig niet meer hoeft te vervelen. In deze special lees je er meer over.

  5 Fallout Shelter tips - Word de beste Overseer

  Fallout Shelter is nu ook uitgekomen op PlayStation 4 en Nintendo Switch. Daarvoor was het populaire spel al beschikbaar voor mobile en Windows. Mocht je het spel nu pas willen oppakken, hebben wij 5 Fallout Shelter tips om een goede Overseer te worden.

  Top 10 beste gratis mobile games - Grote avonturen onder je vingers

  Soms heb je gewoon geen geld om uit te geven aan een nieuwe videogame maar wil je wel wat nieuws. Wat je dan doet, is er eentje gratis downloaden! Voor iedereen die op zoek is naar een gratis game voor op je smartphone of tablet, hebben we nu de beste gratis mobile games voor je verzameld.

  Fallout Shelter Nieuws

  Bethesda kondigt Fallout Shelter PS4 en Switch release aan tijdens E3

  Bethesda heeft tijdens de E3 persconferentie een nieuwe versie van Fallout Shelter aangekondigd. Het gaat om de Fallout Shelter PS4 en Switch release. De onthulling van de game werd eerder al enigszins gelekt doordat de trophies op het web opdoken.

  Fallout Shelter PS4 versie lijkt bevestigd

  Er lijkt eindelijk een Fallout Shelter PS4 versie te komen. De trophies van de game zijn opgedoken, waardoor een aankondiging op deze E3 hoogstwaarschijnlijk is.

  Fallout Shelter app is aangepast met kritische noot naar andere apps

  De Fallout Shelter app heeft een update gekregen. Niet om de game te verbeteren, maar om een grafische aanpassing te doen: het Fallout Shelter icoon staat nu lekker naar rechts te schreeuwen. Je vraagt je vast af: waarom is dit nodig?

  Fallout Shelter Xbox One en Windows 10 nu te downloaden

  Fans van post-acopalyptische settings opgelet. Nadat het populaire Fallout Shelter in 2015 al uitkwam voor mobiele apparaten maken nu de Fallout Shelter Xbox One en Windows 10 versies hun opwachting.

  Fallout Shelter naar Xbox One

  Fallout Shelter, de simulatiegame van Bethesda waarin jij je eigen Vault beheert, komt naar de Xbox One. Microsoft heeft laten weten dat de game vanaf 7 februari ook speelbaar is op de Xbox One.

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.