Fallout: New Vegas Ultimate Edition

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3 & PC

  Genres: Actie & role-playing

  Gemaakt door Obsidian Entertainment en uitgegeven door Bethesda Softworks & Obsidian Entertainment

  8.5

  Fallout: New Vegas Ultimate Edition Artikelen

  Vier manieren waarop The Outer Worlds heeft geleerd van Obsidian's verleden

  Obsidian Entertainment is al zestien jaar lang een vrij grote speler in de gamesindustrie. De gerenommeerde ontwikkelaar heeft gewerkt aan titels die lopen van South Park tot aan hardcore RPG’s als Pillars of Eternity. Voor hun nieuwste game, The Outer Worlds, heeft Obsidian Entertainment goed gekeken naar haar eigen cv en de beste elementen erin verwerkt.

  Top 10 beste collectibles in games - Zoeken in alle hoeken

  In de nieuwste Wolfenstein zijn er flink wat verzamelbare voorwerpen verstopt. Maar ook andere games laten je innerlijke speurneus volledig los. Wij zetten de 10 beste collectibles in games voor je op een rijtje!

  Top 10 beste Hollywood voice actors - Die stem ken ik ergens van!

  Je kent het wel. Je speelt een game en opeens spreekt een personage tegen je met een wel heel bekende stem. Even opzoeken leert dat het gaat om een bekende Hollywood-acteur of actrice die zijn of haar stem heeft geleend voor het project. Maar wie horen er bij de top 10 beste Hollywood voice actors?

  Wat vinden jullie de beste Bethesda game? [poll]

  Deze week willen we weten van welke Bethesda games jij het meeste genoten hebt. Roep al je vrienden op om te stemmen in de poll en dan komen we er volgende week achter wat de beste Bethesda game is!

  De beste Fallout DLC - Terugblik op geweldige add-ons

  Gisteren zijn de eerste add-ons van Fallout 4 bekendgemaakt die veelbelovend blijken te worden. Toch mogen we niet vergeten wat voor mooie momenten de DLC van Fallout 3 en New Vegas ons gebracht hebben. Daarom blikken wij terug op de oude Fallout DLC.

  Fallout: New Vegas Ultimate Edition Nieuws

  Nieuwe Fallout releases alleen nog door Bethesda gemaakt?

  In het verleden heeft Bethesda Fallout uit handen gegeven. Neem bijvoorbeeld Fallout: New Vegas die niet door Bethesda maar Obsidian Entertainment werd ontwikkeld. Maar Bethesda wil liever nieuwe Fallout releases niet meer uit handen geven.

  Fallout games in minder dan twee uur uitgespeeld door speedrunner

  Fallout games in minder dan twee uur uitspelen, je moet het maar kunnen. En je moet het maar willen! Speedrunner tomatoanus kon het en wilde het blijkbaar ook, want hem lukte het. Zijn bewijs is als video bijgevoegd boven dit artikel.

  Fallout 4 mod haalt de wereld van New Vegas naar de nieuwste Fallout

  Een nieuwe Fallout 4 mod moet ervoor zorgen dat je in Fallout 4 in de wereld van Fallout New Vegas kunt rondlopen. Het gaat hierbij om een grafisch mooiere versie dan de New Vegas games die een paar jaar geleden uitkwam. Een releasedatum is nog bekend.

  Fallout New Vegas backwards compatibility voor Xbox One een feit

  Fallout New Vegas backwards compatibility is nu een feit voor Xbox One. Vanaf vandaag kun je terugkeren naar de mojave wasteland op de current gen console.

  Fallout New Vegas mod Project Brazil bijna af

  De Fallout New Vegas mod Project Brazil komt zeer waarschijnlijk uit voordat Fallout 4 in de winkels ligt. De mod is een bijna totale conversiemod, waarin 16 nieuwe main quests en een aantal side quests worden toegevoegd.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.