Fallout 76 Artikelen

  Hoe maakt Bethesda het Fallout 76 debacle goed? - XGN Doe Mee

  Death Stranding is net uit en de hype van de game ligt dan ook achter ons. Een goed moment voor de XGN Doe Mee om eens te kijken naar andere aspecten in de game-industrie, zoals Bethesda en Fallout 76. Hoe maakt Bethesda het Fallut 76 debacle goed? Welkom bij de XGN Doe Mee!

  Wat verwacht jij van de battle royale van Fallout 76? - XGN Doe Mee

  Het warme weer wordt iets meer acceptabel en de XGN Doe Mee zweet niet meer uit zijn stoel. Een koel en fris windje zou fijn zijn en ontwikkelaar Bethesda hoopt dat zo'n soort wind ook door Fallout 76 gaat waaien. Wat verwacht jij eigenlijk van de battle royale van Fallout 76? Welkom bij de XGN Doe Mee!

  Fallout 76 Wastelanders zet West-Virginia op z'n kop! [interview op E3]

  Waar een jaar geleden met twijfelachtige blikken werd opgekeken naar de aankondiging van Fallout 76 is dat dit jaar wel anders. De lancering van de game was een regelrechte ramp en zorgde al snel voor fikse kortingen om de game te redden. Een half jaar na lancering lijken er dankzij Fallout 76 Wastelanders mooie tijden aan te komen.

  De 5 grootste E3 2019 verrassingen tot nu toe

  De E3 2019 is pas sinds een paar dagen begonnen maar nu EA, Bethesda en Microsoft hun shows al hebben gehouden, heeft dus een groot deel van de belangrijke bedrijven hun nieuwe games en hardware laten zien. Dit zijn de top vijf verrassingen van E3 2019 tot nu toe.

  Gekke bugs in games - foutjes die je aan het lachen maken

  Karakters die ineens door de vloer zakken, spastische aanvallen van NPC’s of karakters die met een enorm hoofd rondlopen. Het zijn allemaal bugs die in games voorkomen. Wij gingen op zoek naar gekke bugs in games en zetten een paar geweldige fouten voor je op een rijtje.

  Top 10 slechtste games van 2018 - Namen om te vergeten

  Als je terug kijkt op de games die je het afgelopen jaar gespeeld hebt, zal je vast mooie herinneringen over gehouden hebben. Toch zijn er tijdens deze periode ook games tevoorschijn gekomen die nooit het daglicht hadden mogen zien, laat staan miljoenen platformen mogen besmetten. Wij nemen je mee op gruwelijke reis door de top 10 slechtste games van 2018.

  De beste onthullingen van 2018 - Razende revelaties!

  Het einde van 2018 nadert snel en ook dit jaar zijn er weer veel games onthuld. Titels die dit jaar verschenen of ons doen verlangen naar de nabije toekomst. Tijd voor een terugblik met welke games dit jaar bekend zijn gemaakt. Lees het in de beste onthullingen van 2018!

  Fallout 76 Power Armor Editie unboxing

  Fallout 76 is inmiddels al ruim twee weken geleden uitgekomen. Net zoals bij veel andere games is er ook een special edition voor Fallout 76. Bethesda heeft voor de Fallolut 76 Power Armor Edition flink uitgepakt, want er zit een speciale T-51 Helm bij! Bekijk de video om te zien wat er in de Fallout 76 Power Armor Editie zit!

  Fallout 76 Tips - Het leven in de Appalachia gaat niet over radioactieve rozen

  De wereld van Fallout is niet bepaald een lieverdje. Als je niet door de radiatie gekookt wordt, dan word je wel opgeknaagd door een aantal gemuteerde kakkerlakken ter grote van een hond. Om je niet geheel het diepe in te sturen, kan je op deze Fallout 76 tips vertrouwen om de hindernisbaan, genaamd West Virginia, door te komen.

  Fallout 76 Perk kaarten - Om je echt S.P.E.C.I.A.L. te voelen

  Fallout 76 is uit en de woestenij van West Virginia wordt momenteel doorzocht door talloze spelers. Om in het postapocalyptische landschap te overleven biedt Vault Tec spelers speciale Fallout 76 Perk kaarten aan. Wat zijn deze en waarom maken zij je speciaal op een unieke manier? Wij vertellen het je!

  Fallout 76 Beste Wapens - Met het juiste schietgerei op pad

  De kernoorlog is pas twintig jaar voorbij in Fallout 76, maar dat betekent niet dat de straling niks heeft uitgevoerd in de tussentijd. De bergen en bossen van West Virginia zitten dan ook vol met gevaar en jezelf bewapenen is de hoogste prioriteit. Lees daarom snel onze Fallout 76 beste wapens special voor het juiste speelgoed.

  Top 5 beste Fallout 76 features - Ravotten in radioactiviteit

  Ravotten in radioactiviteit is het hoofddoel in Fallout 76 en dan vooral met een aantal vrienden. Er is dan ook genoeg te doen op de reusachtige kaart van West-Viriginia. Dit zijn de beste Fallout 76 features die je zult vinden in West-Virginia!

  Top 10 beste Fallout 76 screenshots - Kunstige kiekjes in West-Virginia!

  Fallout 76 geeft je de mogelijkheid om het prachtige post-apocalyptische West-Virginia te struinen. Het geeft je dan ook genoeg mogelijkheden voor een prachtig kiekje. Dit zijn de tien beste Fallout 76 screenshots die je een blik geven van wat West-Virginia te bieden heeft.

  Fallout 76 Review - Een somber resultaat voor de multiplayer

  Gamers die wel eens een Fallout game hebben aangeraakt, hebben zonder twijfel gouden herinneringen aan dit wilde post-apocalyptische westen. Het nieuwste deel moet nog een hoofdstuk aan al die memorabilia toevoegen, vooral omdat je het voor het eerst met andere lotgenoten kan ervaren. Of Super Mutants afknallen in teamverband ook zo goed werkt, lees je in onze Fallout 76 Review.

  Vijf nieuwe actievolle games om dit najaar te spelen

  Dit najaar zijn er veel toffe actievolle games uitgekomen en er moeten er zelfs nog een paar gaan uitkomen. Vluchten voor de bounty hunters in Red Dead Redemption 2 en keiharde multiplayer actie in Call of Duty Black Ops 4. Dit zijn vijf nieuwe actievolle games om dit najaar te spelen.

  Fallout 76 online multiplayer features - Wat kunnen we verwachten?

  Fallout 76 is een feit. Dit spel zal wel een tikkeltje anders zijn dan eerdere Fallout-games. Zo gaat de release gepaard met een heleboel Fallout 76 online multiplayer features. Hier bieden wij een overzicht wat je allemaal kunt verwachten .

  Fallout 76 vijanden - Alle nieuwe gedrochten bij elkaar

  Fallout 76 komt vannacht uit en de game zit vol met nieuwe wezens die ons aan zullen vallen, terwijl wij de gigantische wereld verkennen. Wat voor soort gedrochten kan je verwachten als je een grot binnenloopt of wanneer je een weg baant door het Appalachia-landschap? Dit vind je in deze lijst van vijanden in Fallout 76.

  5 Handige Fallout 76 BETA tips - Overleven in Appalachia!

  We hoeven niet meer lang te wachten tot Fallout 76 uit komt, maar met de BETA geeft Bethesda ons een voorproefje van het gevoel van de game. In deze special laten wij 5 handige Fallout 76 BETA tips zien zodat jij een perfecte start maakt met je avontuur in deze post-apocalyptische game.

  Update: Fallout 76 BETA details - Wat je kan verwachten, de tijden en meer

  Vault Dwellers opgelet! Binnenkort start de Fallout 76 Break-It Early Test Application, waar je voor de release de servers van Bethesda flink mag belasten. Wat kan je allemaal van deze testronde verwachten? Wij hebben alle details van de Fallout 76 BETA voor jullie.

  5 redenen om Fallout 76 te kopen - Tijd om de wildernis in te trekken

  Het is november en dat betekent dat de release van Fallout 76 nu wel heel dichtbij komt. Op 14 november wordt de nieuwste telg in de Fallout-serie van Bethesda Games uitgebracht. Weet je nog niet zeker of je deze game wil gaan halen? Dan zijn hier 5 redenen om Fallout 76 te kopen.

  Toffe Fallout 76 B.E.T.A. locaties - de toerist uithangen in de bèta

  Fallout 76 komt eraan, maar voordat iedereen massaal het post apocalyptische West Virginia in mag trekken is er een bètaperiode voor de game. Mensen die de game voorbesteld hebben kunnen alvast aan de slag met de game. Wij gingen op verkenningstocht en zochten een paar toffe Fallout 76 B.E.T.A. locaties die je zeker gezien moet hebben!

  Wallpaper Pick November met Fallout 76 en Fantastic Beasts!

  Zijn jullie al een beetje bijgekomen van al het moois dat er in oktober op de markt verscheen? Want het is alweer een nieuwe maand en november stelt ook zéker niet te teleur. Tijd om je backlist van games en films nog groter te maken, maar natuurlijk eerst een nieuw achtergrondje. Kies er een uit de Wallpaper Pick november!

  Zijn de Mini Nukes in Fallout 76 realistisch? Een expert aan het woord

  Het post-apocalyptische thema van de Fallout serie is inmiddels één van de meest iconische in het gaminglandschap geworden. Landschappen overgoten door radiatie, gemuteerde wezens en draagbare Mini Nuke lanceerders kennen we maar al te goed. Hoe realistisch zijn die Mini Nukes en andere elementen in Fallout 76 precies?

  Alles over de Fallout geschiedenis - Van isometrische RPG naar multiplayer game!

  "I don't want to set the world on fire..." Klinkt als muziek in de oren voor iedereen die tot de tand bewapend door een vernietigde stad loopt. Dat is namelijk wat je doet in Fallout, een post-apocalyptische RPG die gamers al sinds de jaren 90 fascineert. Wat is het verhaal achter de serie? Wij kijken naar de geschiedenis van Fallout!

  Kijk jij uit naar Fallout 76? - XGN Doe Mee

  De XGN Doe Mee is volledig ondergedompeld in de wereld van Red Dead Redemption 2, maar er komt nog meer moois aan: zoals Fallout 76 en Battlefield 5. Over die eerste draait deze XGN Doe Mee: kijk jij uit naar Fallout 76?

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.