Fallout 3 - Game of the Year Edition Artikelen

  Dit zijn de beste Fallout games volgens jullie - Onvergetelijke apocalypse

  Vorige week werd er vanuit het niets een nieuwe Fallout game aangekondigd in de vorm van Fallout 76. Daardoor vroegen wij ons het volgende af: wat zijn volgens jullie de beste Fallout games?

  Wat is de beste Fallout game? [poll]

  Deze week werden gamers verblijd met de aankondiging van een nieuwe Fallout game. Fallout 76 wordt tijdens E3 2018 flink uit de doeken gedaan. Voor het zover is, willen we van jullie weten wat de beste Fallout game is.

  Beste game mechanics - de top 10 leukste elementen in games

  Een game wordt gemaakt of gebroken door zijn mechanics. Ze moeten goed en soepel werken, simpel genoeg zijn en ook nog een beetje origineel zijn. Hier een lijst van de tien leukste, origineelste of beste game mechanics.

  Black Friday aankopen - Wat heeft de redactie gekocht?

  Black Friday zelf is inmiddels voorbij, maar sommige kortingen lopen nog door. Toch is het wat ons betreft tijd om terug te blikken. Wat voor Black Friday aankopen hebben wij gedaan? Dit is wat een aantal redactieleden heeft gekocht het afgelopend weekend!

  Top 5 bordspellen van games - Gamen zonder vierkante ogen

  Deze week werd een Fallout bordspel aangekondigd, maar dit is niet het enige bordspel dat op een video game gebaseerd is. In deze special zetten we vijf bordspellen van games op een rijtje en daar zitten een aantal populaire titels tussen. Lees snel verder als je benieuwd bent welke bordspellen van games er allemaal zijn.

  De beste Fallout DLC - Terugblik op geweldige add-ons

  Gisteren zijn de eerste add-ons van Fallout 4 bekendgemaakt die veelbelovend blijken te worden. Toch mogen we niet vergeten wat voor mooie momenten de DLC van Fallout 3 en New Vegas ons gebracht hebben. Daarom blikken wij terug op de oude Fallout DLC.

  Fallout features - deze 5 elementen maken de games zo bijzonder

  Fallout 4 is er recentelijk met de Game of the Year prijs vandoor gegaan tijdens de DICE Awards uitreikingen. De titel van Bethesda versloeg hiermee concurrenten als The Witcher 3 en meer. Wat maakt de Fallout franchise eigenlijk zo herkenbaar? Deze vijf Fallout features maken Fallout games nou echt Fallout!

  Top 10 beste postapocalyptische games

  Op 10 november komt Fallout 4 uit. In een postapocalyptische wereld ga je op avontuur en kom je de gekste gemuteerde wezens tegen. Het postapocalyptische thema is geen nieuw verschijnsel: veel games naast de Fallout franchise hebben sinds de jaren ’80 hebben een postapocalyptisch sfeer. De top 10 beste postapocalyptische games hebben we hier voor je opgesteld.

  De open-wereld games die je gespeeld moet hebben

  Er zijn van die games die je urenlang weten op te slokken, omdat je constant wat nieuws aan het ontdekken. Vaak gaat het hier om gigantische open-wereld games die maar niet lijken op te houden. We nemen een kijkje naar game franchises die volgens ons gevoelsmatig het grootst zijn en je, als je ze gemist hebt, absoluut moet spelen.

  De 10 beste games met open wereld

  Het is weer donderdag, dus dat betekent de uitslag van de poll. Jullie mochten stemmen op de beste openwereldgames, en het resultaat mag er zijn!

  De 10 beste RPG's aller tijden

  Onze Top 10-rubriek was alweer een tijdje afwezig, maar vorige week konden jullie weer stemmen. Deze keer waren RPG’s aan de beurt en onze vraag was dan ook: wat zijn de 10 beste RPG’s ooit gemaakt?

  De beste soundtracks volgens de XGN redactie

  Muziek in games bepaalt een hoop. Horrorgames kunnen niet zonder een spannend deuntje en lekker rondrijden in Grand Theft Auto doet het ook altijd goed met de radio aan. Maar welke soundtrack vinden de redactieleden van XGN nou goed?

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.