Fable: The Lost Chapters

  Uitgebracht voor PC

  Gemaakt door Lionhead Studios en uitgegeven door Lionhead Studios

  Fable: The Lost Chapters Artikelen

  Dit zijn de beste Xbox exclusives volgens jullie!

  Vorige week konden jullie stemmen op de beste Xbox exclusives, met namen als Cuphead, Gears of War en Halo waren er genoeg grote jongens in het lijstje te vinden. Maar hebben deze titels jullie top-5 lijstje ook gehaald?

  Top 5 games met draken - Voor de drakendoders en liefhebbers

  Nu het bekend is dat de ontwikkeling van Scalebound gestopt is, moeten drakendoders -en liefhebbers met andere games aan hun trekken komen. Dus wil je een goed alternatief op Scalebound? Check dan onze top 5 games met draken!

  De 6 heetste hoeren in games

  Prostitutie is het oudste beroep ter wereld, en het zal je dan ook niet verbazen dat het meer dan vertegenwoordigd is in videogames. XGN deed al een special over naaktheid in videogames, en het is dan ook vanzelfsprekend dat we die opvolgen met een special over een beroep dat hand in hand gaat met naakt zijn.

  Fable: The Lost Chapters Nieuws

  Gesloten Lionhead Studios kreeg meerdere aanbiedingen

  De inmiddels gesloten Lionhead Studios, bekend van de Fable franchise, schijnt, voor ze de deuren definitief moest sluiten, meerdere aanbiedingen te hebben gehad van potentiële kopers. Dit meldt het Engelse Kotaku. Volgens bronnen die met Kotaku hebben gesproken, stonden er meerdere grote namen uit de industrie in de rij om de studio over te nemen.

  Molyneux doet een boekje open over brainstormsessies Fable MMO

  Hoewel Peter Molyneux tegenwoordig niet meer werkt bij Lionhead, de studio waar hij de Fable games maakte, vertelt hij nog wel steeds graag over een aantal brainstormsessies dat hij toentertijd heeft gehad over een Fable MMO.

  Peter Molyneux zegt vaarwel tegen Lionhead Studios en Microsoft

  De beroemde visionair en game-ontwikkelaar Peter Molyneux, geeft aan op te stappen bij zijn eigen ontwikkelaar Lionhead Studios en zegt daarom ook vaarwel tegen uitgever Microsoft.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.