Fable Legends

  Uitgebracht voor Xbox One & PC

  Genres: Role-playing

  Gemaakt door Lionhead Studios en uitgegeven door Microsoft Studios

  Fable Legends Artikelen

  Dit zijn de beste Xbox exclusives volgens jullie!

  Vorige week konden jullie stemmen op de beste Xbox exclusives, met namen als Cuphead, Gears of War en Halo waren er genoeg grote jongens in het lijstje te vinden. Maar hebben deze titels jullie top-5 lijstje ook gehaald?

  10 E3 2017 games die je dit jaar niet hoeft te verwachten

  Van games zoals Far Cry 5 weten we al dat de game een plekje krijgt op de E3 2017. Helaas zijn er dit jaar ook genoeg games die niet op de E3 staan. In deze special hebben wij een overzicht gemaakt van tien E3 2017 games waarvan zo goed als zeker is dat ze niet onthuld worden op het evenement.

  Deze game sequels wil de redactie graag zien

  In de PlayStation 2017 line-up wordt een vervolg op Bloodborne verwacht. Maar er zijn natuurlijk nog een hoop andere games die een sequel verdienen die nog niet aangekondigd zijn. De redactie geeft antwoord op de vraag: Welke game sequels wil jij graag zien en waarom?

  Lionhead Studios - Een overzicht van de successen

  Nu bekend is dat het bedrijf definitief haar deuren gaat sluiten. Leek het ons een goed moment om een eerbetoon te doen aan Lionhead studios. Waarmee werd het bedrijf groot en waarom wordt het nu opgedoekt?

  Update - Fable Legends personages - De helden onder de loep genomen

  In Fable Legends krijg je als speler de keuze uit veel verschillende helden, met allemaal een andere speelstijl. Benieuwd welke van deze helden het beste bij jou past? Check het in deze Fable Legends personages special.

  Fable Legends Nieuws

  Microsoft sluit Fable 4 release niet uit

  De oorspronkelijke ontwikkelaar van de Fable franchise, Lionhead, mag dan wel gesloten zijn, maar dat betekent niet dat de serie begraven is. Daar hint Shannon Loftis, baas bij de first party afdeling van Microsoft, naar. Krijgen we dan ooit een Fable 4 release?

  Fable Legends ontwikkelaar praat over Fable 4

  Peter Molyneux, ex- Fable Legends ontwikkelaar bij Lionhead Studios laat in een interview weten dat hij het geweldig zou vinden als de ontwikkeling van Fable 4 werkelijkheid zou worden, maar zegt dat het een lastige klus zal worden om het project op te pakken.

  Gesloten Lionhead Studios kreeg meerdere aanbiedingen

  De inmiddels gesloten Lionhead Studios, bekend van de Fable franchise, schijnt, voor ze de deuren definitief moest sluiten, meerdere aanbiedingen te hebben gehad van potentiële kopers. Dit meldt het Engelse Kotaku. Volgens bronnen die met Kotaku hebben gesproken, stonden er meerdere grote namen uit de industrie in de rij om de studio over te nemen.

  Fable Legends geannuleerd, Lionhead ten onder gegaan

  Lionhead Studios, ontwikkelaar van de Fable-franchise, sluit zijn deuren. Fable Legends, de game waar de studio mee bezig was, zal hiermee nooit het licht te zien krijgen.

  Fable Legends microtransacties opgedoken

  Op het internet zijn Fable Legends microtransacties ontdekt. Het betreft de aanschaf van goudstukken voor de free to play game van Lionhead. Prijzen van de microtransacties lopen uiteen van 5 tot en met 60 dollar.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.