Fable III Nieuws

  Fable 4 game in de maak bij Forza Horizon 3 ontwikkelaar?

  Er zou een Fable 4 game in de maak zijn bij Playground Games, de ontwikkelaar van de Forza Horizon games. Dat meldt Eurogamer.net met enige zekerheid. Microsoft, eigenaar van de Fable franchise, en Playground Games zelf hebben nog niks bevestigd.

  Gesloten Lionhead Studios kreeg meerdere aanbiedingen

  De inmiddels gesloten Lionhead Studios, bekend van de Fable franchise, schijnt, voor ze de deuren definitief moest sluiten, meerdere aanbiedingen te hebben gehad van potentiële kopers. Dit meldt het Engelse Kotaku. Volgens bronnen die met Kotaku hebben gesproken, stonden er meerdere grote namen uit de industrie in de rij om de studio over te nemen.

  Xbox Live Deals - Battlefield, Halo en Star Wars

  De wekelijkse Xbox Live deals zijn weer bekend. Deze week is de lijst enorm lang met ook veel titels voor de Xbox 360 in de uitverkoop. Vooral de Battlefield Xbox Live deals voor zowel Xbox One als 360 kan je niet laten gaan als je een van de consoles bezit.

  Molyneux: 'Fable 3 was een mislukking'

  Game designer Peter Molyneux zegt dat het maken van games nooit de verwachtingen van de ontwikkelaars waarmaakt. Zo ook Fable III, die Molyneux betitelt als een mislukking.

  Microsoft Ultimate Sale dag 7

  De Ultimate Sale duurt nog tot morgen, dus ook vandaag zijn er weer fikse kortingen te vinden op de Xbox Live Marketplace.

  Microsoft Ultimate Sale dag 4

  Heb je de Ultimate Sale van gisteren gemist? Geen probleem. Major Nelson kondigt via zijn blog wederom aan dat er vandaag enorm scherpe prijzen zijn te vinden op de Xbox Live Marketplace.

  Microsoft Ultimate Sale: De derde dag

  Major Nelson blijft op zijn blog met kortingen strooien. Gisteren en eergisteren kregen we al kortingen to 93% procent te zien. Ook vandaag zijn de kortingen weer fiks. De kortingen zijn niet kleiner dan 50% en gaan ook vandaag tot 93%.

  Microsoft Ultimate Sale: De tweede dag

  Gisteren begon Microsofts 'Ultimate Sale', die bestond uit dag-aanbiedingen en aanbiedingen voor een langere termijn. Ook vandaag zijn er weer scherpe aanbiedingen te vinden op de Xbox Live Marketplace. En omdat we naar jullie luisteren staan dit keer ook de prijzen erbij.

  Xbox Live Marketplace kortingen tot 93%

  Het is weer uitverkoop op de Xbox Live Marketplace voor de Xbox 360. Vanaf vandaag zijn op Xbox Live aanbiedingen te vinden waarvan de kortingspercentages aardig in de buurt komen bij die van Steam. De kortingen van de sale op 18 februari zijn alleen van kracht op deze datum. De andere kortingen zijn nu ook al geldig maar lopen tot 25 februari.

  Games with Gold programma voor Xbox 360 gaat door

  Tijdens de E3 werd het Games with Gold programma voor de Xbox 360 onthuld. Hiermee konden Xbox Live Gold leden twee gratis games per maand downloaden. Microsoft heeft vandaag bevestigd dat het programma door zal gaan.

  Nieuwe Steam Summer Sale aanbiedingen

  De kortingen op PC-games blijvens ons maar om de oren vliegen en dit weekend is dat ook nog het geval. Met deze Steam Summer Sale update brengen we je weer op de hoogte van de aanbiedingen van vandaag, die van gister, de flash aanbiedingen en de aanbieding van de community.

  Molyneux doet een boekje open over brainstormsessies Fable MMO

  Hoewel Peter Molyneux tegenwoordig niet meer werkt bij Lionhead, de studio waar hij de Fable games maakte, vertelt hij nog wel steeds graag over een aantal brainstormsessies dat hij toentertijd heeft gehad over een Fable MMO.

  Microsoft geeft gratis games aan nieuwe Xbox Live leden

  Microsoft heeft een actie bedacht om nieuwe klanten aan te trekken voor Xbox Live. Zo krijgen mensen in Engeland die zich inschrijven voor zes maanden Gold, meerdere gratis games.

  Peter Molyneux zegt vaarwel tegen Lionhead Studios en Microsoft

  De beroemde visionair en game-ontwikkelaar Peter Molyneux, geeft aan op te stappen bij zijn eigen ontwikkelaar Lionhead Studios en zegt daarom ook vaarwel tegen uitgever Microsoft.

  Fable III content is nieuwe Deal of the Week

  Beter laat dan nooit: hier is de nieuwe Deal of the Week. De komende paar dagen kun je genieten van kortingen die betrekking hebben op Fable III.

  Lionhead vindt tweedehands verkopen erger dan piraterij

  Lionhead Studios, de ontwikkelaar achter onder andere Fable en Black & White, heeft een heel erg opvallende opmerking gemaakt. Namelijk dat tweedehandse games een groter probleem zijn dan piraterij.

  Geen demo voor Fable III op de PC

  Fable III, de nieuwste game van Lionhead Studios, is al een tijdje beschikbaar voor de Xbox 360, maar zal binnenkort ook zijn weg vinden naar de PC. Maar dan wel zonder demo.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.