Fable III Artikelen

  Beste gamelevels ooit gemaakt - The Game uit Fable 3

  Ronddwalen door een gigantische open wereld is leuk, maar een doel of objectief hebben is wat je als gamer vooruitduwt; een legendarische schat of een wapen dat essentieel is. Levels en missies zijn belangrijk en daarom duiken wij in de geschiedenis van de beste gamelevels ooit. Deze keer een queeste uit Fable 3.

  Dit zijn de beste Xbox exclusives volgens jullie!

  Vorige week konden jullie stemmen op de beste Xbox exclusives, met namen als Cuphead, Gears of War en Halo waren er genoeg grote jongens in het lijstje te vinden. Maar hebben deze titels jullie top-5 lijstje ook gehaald?

  Top 10 Microsoft franchises - Welke is de beste?

  Microsoft heeft met de Forza franchise één miljard omzet gedraaid. De gamestudio heeft naast de racegame nog meer succesvolle franchises uitgebracht. XGN.nl stelt een top 10 van beste Microsoft franchises voor je samen.

  De beste Xbox easter eggs

  Makers van games hebben er een handje van om hun stempel te drukken op een game met easter eggs. In deze Special vind je de beste Xbox easter eggs.

  Lionhead Studios - Een overzicht van de successen

  Nu bekend is dat het bedrijf definitief haar deuren gaat sluiten. Leek het ons een goed moment om een eerbetoon te doen aan Lionhead studios. Waarmee werd het bedrijf groot en waarom wordt het nu opgedoekt?

  De 6 heetste hoeren in games

  Prostitutie is het oudste beroep ter wereld, en het zal je dan ook niet verbazen dat het meer dan vertegenwoordigd is in videogames. XGN deed al een special over naaktheid in videogames, en het is dan ook vanzelfsprekend dat we die opvolgen met een special over een beroep dat hand in hand gaat met naakt zijn.

  Xbox Live Deals with Gold: Diablo en Fable

  Diablo III is deze week in de aanbieding bij Microsoft, mocht je nog niet al je zakgeld op hebben gemaakt aan de Steam Summersale. Plus, deze week is er vooral veel lekkers voor de Fable fans.

  Wekelijkse Xbox Live Update - Add-ons blijven domineren

  Het mag geen verrassing meer zijn: ook deze Xbox Live Update barst van de uitbreidingen. Maar wel van veel verschillende games, dus dat betekent voor ieder wat wils.

  Fable III: Traitor's Keep Quest Pack Review

  Na een teleurstellende eerste uitbreiding voor Fable III probeert Lionhead het opnieuw met de Traitor's Keep uitbreiding. Albion wordt ditmaal weer een stukje groter met enkele nieuwe gebieden en onze held mag de strijd aangaan met onbekende vijanden.

  Fable III: Understone Quest Pack Review

  Wie niet genoeg kan krijgen van Fable III kan aan de slag gaan met het Understone Quest Pack. Deze voegt onder andere nieuwe minigames en een nieuwe missie toe. Dat klinkt erg leuk, maar is het dat ook?

  Fable III Review

  Het is alweer een tijdje geleden dat we in Albion op avontuur geweest zijn in Fable II. Wat zou er in de tussentijd met Albion gebeurd zijn en hoe zal ons avontuur dit keer lopen?

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.