F1 Race Stars

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3, Wii U & PC

  Genres: Racing

  5

  F1 Race Stars Artikelen

  F1 Race Stars Review

  Toegegeven, het is niet het jaar van de F1-games. F1 2012 was weliswaar weer een ongeëvenaarde racesimulator op het gebied van formule 1, maar Codemasters sloeg er niet in om de franchise verder te perfectioneren. Daarna was er F1 Online: The Game, een free-to-play racer voor in je internetbrowser, die op dit moment nog geen positieve indrukken achterlaat. Het imperium van formule 1 wordt groter en groter, maar Codemasters moet oppassen dat het er niet in doorslaat. Kwaliteit is immers belangrijker dan kwantiteit. Maar met F1 Race Stars, een kartgame waarin alle coureurs in overdreven sterallure in het zonnetje worden gezet, lijkt de Britse studio aan dat laatste meer waarde te hechten.

  Wekelijkse Xbox Live Update - Ode aan klassiekers

  Klassiekers beheersen deze week Xbox Live. Geen geheel nieuwe arcadegames, maar een paar secuur uitgekozen oude pareltjes krijgen we voor onze kiezen.

  F1 Race Stars Preview - Staat niet op eigen benen

  F1 Race Stars heeft iets uitzonderlijks. Het is naar alle waarschijnlijkheid de laatste titel waar spelers hun handen op een virtuele Michael Schumacher kunnen leggen. De Duitse autocoureur, die zeven kampioenschappen op zijn naam heeft staan, maakte op een persconferentie in Suzuka bekend dat hij eind dit seizoen zijn carrière in de Formule 1 beëindigt. Daarmee komt er tevens een einde aan het tijdperk ‘Schumacher in videogames’. Zijn afscheid eindigt ludiek, want Codemasters zet alle coureurs in F1 Race Stars in overdreven sterallure in het zonnetje, zoals de titel eigenlijk al impliceert.

  F1 Race Stars Preview

  Met Pole Position van Namco kwam in 1983 het allereerste formule 1-spel op de markt. De snelle racesport heeft in die dertig jaar een grote rol gespeeld in de totstandkoming van het racegenre in videogames. Veelal gebaseerd op alle teams, coureurs en circuits van het betreffende seizoen, dat het vaak tot een authentieke ervaring maakt. Volgens Codemasters Birmingham – inmiddels de huidige ontwikkelaar van de F1-serie – zijn de coureurs nooit écht in het zonnetje gezet. Met F1 Race Stars wil het daar verandering in brengen.

  F1 Race Stars Nieuws

  Nieuwe DLC F1 Race Stars vanaf vandaag te verkrijgen

  Ontwikkelaar Codemasters meldt dat het vandaag met een nieuw pak downloadbare content voor de game F1 Race Stars komt.

  F1 Race Stars krijgt budgetprijs

  De aankomende familievriendelijke racegame F1 Race Stars zal niet voor de gewone 60 euro in de winkel komen te liggen. Het spel krijgt namelijk een budgetprijs van zo'n dertig tot veertig euro. Dit laat brand manager Alan Perrie tegenover XGN weten.

  F1 Race Stars moet een racegame voor iedereen worden

  Uitgever Codemasters hoopt met de F1-spin-off F1 Race Stars een game te maken die iedereen aanspreekt. De uitgever denkt namelijk dat het overgrote deel van het F1-publiek meer entertainment dan simulatie wil.

  Codemasters kondigt F1 Race Stars aan

  Codemasters, ontwikkelaar van racegames als F1 2012 en DiRT Showdown, heeft bekendgemaakt dat het begonnen is met de ontwikkeling van F1 Race Stars. Zoals de naam doet vermoeden, richt het zich op topcoureurs binnen de F1 als Lewis Hamilton en Sebastian Vettel.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.