F1 2017

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & PC

  Genres: Racing & simulatie racer

  Gemaakt door Codemasters en uitgegeven door Codemasters

  8

  F1 2017 Artikelen

  F1 2018 veranderingen - Storm aan aanpassingen op komst!

  Met de wintertests voorbij, is de eerste berg data voor alle Formule 1 teams binnen. Voor de ene renstal ziet het er zonnig uit, bij de andere zullen aardig wat haren uit hoofden worden getrokken. Maar welke grote F1 2018 veranderingen kunnen we verwachten in de game?

  Top 5 beste games van 2017 volgens Richard Verweij

  Het was weer een druk jaar met veel grote titels die je om de oren vlogen. Maar tijd om al deze games te spelen, die had ik helaas niet. Des te kritischer kan ik zijn in deze lijst met de top 5 beste games van 2017 volgens mijzelf, aangezien de titels echt met elkaar moeten knokken!

  Vijf F1 2017 tips - Perfecte start voor je racecarrière

  De Formule 1 is een lastige competitie om in te racen. Aan dit kampioenschap doen de beste coureurs ter wereld mee en de tegenstand is altijd moordend. Ook in de game F1 2017 is het strijden om het beste resultaat te behalen. Wij zetten vijf F1 2017 tips voor je op een rij!

  NK eBattle F1 sluit eerste seizoen Ziggo eBattle af (verslag)

  Vorige week eindigde het Formule 1 seizoen alweer na de race in Abu Dhabi. Afgelopen vrijdag was het de beurt aan de afsluiting van het eerste seizoen van de Ziggo eBattle. In de studio van Ziggo streden twintig gamers in de NK eBattle F1 voor de eeuwige roem en mooie prijzen.

  Black Friday aankopen - Wat heeft de redactie gekocht?

  Black Friday zelf is inmiddels voorbij, maar sommige kortingen lopen nog door. Toch is het wat ons betreft tijd om terug te blikken. Wat voor Black Friday aankopen hebben wij gedaan? Dit is wat een aantal redactieleden heeft gekocht het afgelopend weekend!

  F1 2017 Nieuws

  PS Now update februari 2019 - Goede toevoegingen aan een al gigantische collectie

  PS Now heeft een indrukwekkend grote collectie aan games die gespeeld kunnen worden met een subscription op de dienst. In februari 2019 komen er nog meer titels naar PS Now. Bekijk hier de volledige lijst aan titels die in de PS Now update van februari zitten.

  Steam Free Weekend van start met twee gratis games

  Er is weer een Steam Free Weekend aan de gang waarbij er games gratis te spelen zijn. Dit weekend zijn de gratis games The Elder Scrolls Online en F1 2017.

  Xbox Live Black Friday Deals 2017 - Alle aanbiedingen!

  Hoe beter de week aftrappen dan met fikse kortingen op bizar veel grote titels? Hoewel het aanstaande vrijdag pas de beruchte 'Black Friday' is, staan de Xbox Live Black Friday deals 2017 vandaag al te popelen om aangeschaft te worden!

  Nieuwe Xbox Deals with Gold geven korting op Ghost Recon en F1 2017

  De nieuwe Xbox Deals with Gold zijn bekend. Deze week kun je onder andere Ghost Recon Wildlands, F1 2017 en The Witcher 3 voor een lagere prijs binnenhalen.

  F1 2017 kopen - Nu in de aanbieding voor 50 euro

  De nieuwe Formula 1 game ligt vanaf 25 augustus in de winkels. En daarom kun je nu alvast F1 2017 kopen met een mooie aanbieding bij MediaMarkt.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.