F1 2015

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & PC

  Genres: Racing

  Gemaakt door Codemasters en uitgegeven door Bandai Namco Games

  8.0

  F1 2015 Artikelen

  Top 10 Xbox Summer sale deals - Deals voor Xbox One en 360

  De Xbox Summer Sale, officieel de Xbox Ultimate Game Sale, is een paar dagen terug van start gegaan. Meer dan 250 Xbox One en Xbox 360 titels zijn in de uitverkoop. De kortingen kunnen oplopen tot 75%. Wij hebben een lijst samengesteld van 10 titels die je volgens ons niet mag laten liggen.

  De vijf beste racegames van 2015

  Dit jaar hebben de raceliefhebbers het flink naar hun zin gekregen. Waar de racegames aanvankelijk vrij traag van start kwamen op de PlayStation 4 en Xbox One is het nu dan eindelijk losgebarsten. Lees hier alles over de beste vijf racegames van 2015.

  XGN Game Awards 2015 - De nominaties per categorie

  Binnenkort kunnen jullie allemaal stemmen op de XGN Game Awards 2015. Je kunt hier een hoop toffe prijzen mee winnen, dus schroom niet en breng je stem uit! De verschillende games waar je op kan stemmen, evenals de verschillende categorieën vind je in dit overzicht.

  10 vette F1 2015 screenshots

  Ondanks alle punten die wij graag beter willen zien in F1 2015 - of überhaupt zouden willen zien - valt één ding niet te ontkennen. F1 2015 ziet er verdomd goed uit! Zo goed zelfs dat wij jullie een kleine impressie willen geven van al het racegeweld dat wij de afgelopen maanden in de game hebben meegemaakt. Tien vette screenshots uit de nieuwste F1-racer van Codemasters!

  Logitech G29 Driving Force review - Dat is pas echt racen

  Logitech G29 Driving Force neemt je mee naar de wondere wereld van racegames. En nee, niet met een doodgewone controller, maar met een fantastisch mooi stuur, een vernieuwde versnellingspook en stijlvolle pedalen. Lees hier meer over de Logitech G29 Driving Force in onze review.

  F1 2015 Nieuws

  Max Verstappen bij virtueel raceteam Team Redline

  Max Verstappen, de Nederlands-Belgische Formule 1-coureur, voegt zich bij een team dat virtuele races rijdt. De jongste Grand Prix-racer ooit gaat deel uitmaken van Team Redline, dat meedoet aan de iRacing World Championships.

  Intertoys Sunday Sale - Games en hardware met veel korting op 12 juli!

  Intertoys heeft aanstaande zondag (12 juli) een speciale Intertoys Sunday Sale, waarbij de winkel 10 procent korting geeft op games en 5 procent op hardware. Wij hebben vast een aantal goede deals voor je geselecteerd!

  F1 2015 vertraagd met een maand

  De racegame F1 2015 komt een maand later uit dan gepland. Dat heeft ontwikkelaar Codemasters laten weten. Waarom F1 2015 vertraagd is, wordt niet vermeld, maar mogelijk heeft dit te maken met het beeld.

  Bandai Namco update - Project Cars release date en nieuwe F1

  Bandai Namco heeft tijdens het Level Up evenement een aantal grote updates gedaan omtrent nieuwe games. Zo is de Project Cars releasedatum bekend en wordt er een nieuwe F1 game gemaakt.

  F1 2015 release voor PS4, Xbox One en PC in juni

  De F1 2015 release zal op 12 juni plaatsvinden. De game komt uit op PlayStation 4, Xbox One en Windows PC. F1 2015 is de officiële game van het 2015 Fia Formule 1 wereldkampioenschap.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.