F1 2013 Artikelen

  Top 5 beste Formule 1 games

  Max Verstappen begint steeds meer een held te worden en de hele wereld kan er geen genoeg van krijgen. Formule 1 is topsport, maar er zijn ook Formule 1 games waarbij je de inhaalacties van de Formule 1 kunt spelen! Ben je niet zo bekend met de Formule 1 games? Dan is hier de top 5 beste Formule 1 games!

  F1 2013 Review

  Sinds 2010 kunnen wij jaarlijks onze virtuele helmen opzetten en ons wagen aan het glamoureuze leven van een Formule 1-coureur. De F1-games van Codemasters beginnen al bijna een bekende te worden in het gamelandschap. De versie die dit jaar verschijnt draagt niet geheel onverwacht de naam F1 2013, het vierde deel in de serie. De voorgangers van F1 2013 werden door ons ontvangen met goede cijfers. Het is daarom kijken of de nieuwe die trend kan voortzetten.

  F1 2013 Preview - Met legendes én een Hollander

  De gemiddelde Nederlandse formule 1-liefhebber kon zijn geluk niet op: voor het eerst sinds zes jaar doet er weer een landgenoot mee aan het prestigieuze racekampioenschap. Giedo van der Garde treedt in de voetsporen van Christijan Albers, die helaas nooit echt in de buurt kwam van de successen van Jos Verstappen. Als coureur voor de Britse autofabrikant Caterham maakt Van der Garde zoals verwacht zijn opwachting in de nieuwe F1-game: F1 2013. Noem ons chauvinistisch, op de Gamescom in Keulen hebben we uitvoerig zijn rijskills en donkergroene openwielraceauto getest.

  Interview: Verbeteringen F1 2013 uitgelegd

  Codemasters heeft fans van de F1 serie verrast toen bleek dat F1 2013 meer in huis heeft dan een aantal simpele aanpassingen. Het wordt nu voor het eerst mogelijk om te racen in de gouden jaren van de F1 historie. Wij praten met F1 2013 ontwerpers Lee Mather en Greg Prysmachuk over de toevoeging van de Classic Edition aan de game. Ook geven ze antwoord op de zeer belangrijke vraag: waarom zou je deze game kopen als je de vorige F1 al hebt?

  F1 2013 Preview - Beleef de Formule 1 historie

  Jaarlijkse franchises zijn niet bij iedereen even geliefd, maar de F1-franchise van Codemasters heeft menig Formule 1 fanaten kunnen vermaken met een realistische race ervaring. Een jaartje later is Codemasters weer terug met een nieuw deel. Kan deeltje 2013 de franchise succesvol voortzetten, of wordt het tijd dat Codemasters teruggaat naar de tekentafel?

  F1 2013 Nieuws

  Microsoft Ultimate Sale: De tweede dag

  Gisteren begon Microsofts 'Ultimate Sale', die bestond uit dag-aanbiedingen en aanbiedingen voor een langere termijn. Ook vandaag zijn er weer scherpe aanbiedingen te vinden op de Xbox Live Marketplace. En omdat we naar jullie luisteren staan dit keer ook de prijzen erbij.

  CoD: Ghosts en meer in de uitverkoop bij Steam

  Terwijl jullie nog aan het kerstontbijt zitten, heeft Steam alweer een nieuwe lading aan Steam Sales online gezet. Kijk snel of jouw favoriete game ertussen zit om zo voor jezelf een kerstcadeautje te scoren.

  Steam geeft korting op VGX genomineerde games

  Omdat de Spike VGX Awards dit weekend plaatsvinden, heeft Steam alle genomineerde titels flink afgesprijst. Bekijk hieronder een lijst met games die je voor een prikkie op kunt halen.

  F1 2013 en Metal Gear Solid HD Collection afgeprijsd op PSN

  In het kader van de '12 Deals of Christmas' kortingsactie heeft Sony aangekondigd dat racegame F1 2013 en de Metal Gear Solid HD Collection vandaag flink in prijs worden verlaagd op het PlayStation Network.

  Spike VGX nominaties bekend

  Het Amerikaanse netwerk SpikeTV heeft de nominaties van de Spike VGX - voorheen VGA's (Video Game Awards) - bekendgemaakt. In totaal krijgen de betreffende, in 2013 verschenen games een nominatie binnen 21 categorieën, uiteenlopend van 'Game van het jaar' tot 'Beste stemactrice'. De drie succesvolste genomineerden zijn voor Grand Theft Auto V (negen keer), BioShock Infinite (acht keer) en Tomb Raider (vijf keer).

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.