F1 2012

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3 & PC

  Genres: Racing & simulatie racer

  Gemaakt door Codemasters en uitgegeven door Codemasters

  7.5

  F1 2012 Artikelen

  De emotionele games waarbij de redactie moest huilen

  Soms kun je het bij emotionele games gewoon niet droog houden. Ook de redactie moet soms een traantje wegpinken.

  F1 2012 Review

  Sinds een paar jaar bewandelt de Britse studio Codemasters een nieuw pad. Racegames - en dan vooral realistische - voeren de boventoon, met series als Race Driver: GRID, DiRT en F1 die zich als een olievlek verspreiden. Met name met de laatstgenoemde franchise is Codemasters flink aan het experimenteren, van het free to play F1 Online: The Game tot het cartooneske F1 Race Stars. Vanzelfsprekend krijgt F1 als serie an sich weer een nieuwe editie en die krijgt logischerwijs de titel: F1 2012.

  F1 2012 Recensie Round-Up: Smeulend rubber

  Vanaf vandaag is F1 2012 verkrijgbaar voor de Xbox 360, PlayStation 3 en PC. Voordat je je zuurverdiende centen uitgeeft, wil je natuurlijk eerst weten of de game dat wel waard is. Daarom hebben we de recensies van de game op een rijtje gezet, zodat jij kunt zien of dit het geval is.

  Wekelijkse Xbox Live Update - Microsoft gaat los

  Langzaamaan begint het gameseizoen los te barsten en Microsoft lijkt hier lekker aan mee te doen. Met maar liefst acht nieuwe stukken content op Xbox Live brengt het bedrijf ons een topmaand.

  PlayStation Store Update - FIFA 13 en F1 2012

  Het is weer woensdag geweest en dat betekent dat de PlayStation Store weer gevuld is met gloednieuwe content. Ben je dus op zoek naar een nieuwe game of demo dan doe je er goed aan om Sony's digitale winkel te bezoeken. De hoogtepunten van deze update vind je hieronder!

  F1 2012 Nieuws

  F1 2012 demo vanaf vandaag verkrijgbaar

  Codemasters komt met een nieuwe demo van F1. Op de Xbox 360 is deze vanaf vandaag te downloaden. De PlayStation 3 en PC demo's volgen aanstaande woensdag.

  Officiële releasedatum F1 2012 bekendgemaakt

  Ontwikkelaar Codemasters heeft vandaag officieel aangegeven wanneer de nieuwste telg in de F1-franchise zal verschijnen. De game zal net voor de Grand Prix van Singapore verschijnen.

  F1 2012 gaat zich meer op singleplayer focussen

  F1 2012, de aankomende formule 1-racer van Codemasters, gaat zich nog meer op de singleplayer focussen dan de voorgaande delen. Dat meldt Steve Hood, creative director bij de ontwikkelaar, in gesprek met Xbox 360 Magazine.

  F1 2012 aangekondigd voor release in september

  Sinds enkele jaren brengt Codemaster ons in het najaar een F1-game. 2012 zal hierop geen uitzondering zijn. F1 2012 werd deze week namelijk officiëel aangekondigd.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.