F1 2011

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation Vita & PC

  Genres: Racing & simulatie racer

  Gemaakt door Codemasters en uitgegeven door Codemasters

  5

  F1 2011 Artikelen

  F1 2011 Review

  Eén van de slechtste ports van het jaar. Dat was de 3DS-versie van F1 2011. De realistische racesimulator kwam op de handheld van Nintendo slecht uit de verf en mocht daarom niet eens de schoenveters van de console-versies strikken. Inkakkende framerates, ongestructureerde menu’s, overbodige modi en vreemd stuur- en acceleratiewerk zorgden ervoor dat XGN de game een beschamende 4,5 gaf. Heeft ontwikkelaar Sumo Digital in de PS Vita-versie van haar fouten geleerd?

  PlayStation Vita: De third-party launchgames

  Eerder namen we al de launch line-up van Sony voor de PlayStation Vita door in drie delen. Vandaag gaan we verder met de third-party games als Ridge Racer, F1 2011, FIFA Football, Virtua Tennis 4: World Tour Edition en LEGO Harry Potter: Jaren 5-7.

  F1 2011 Review

  Shift 2: Unleashed, DiRT 3, Forza Motorsport 4, Mario Kart 7, F1 2011. De race-liefhebber kan op een voor hem grandioos jaar terugkijken. Zelfs de Nintendo 3DS is in zijn eerste jaar niet arm aan racegames, zij het dat slechts één game de kroon mag spannen en dat is Mario Kart 7 ten volle. Electronic Arts deed met Need for Speed: The Run nog een poging, maar Rox strafte die genadeloos af. Ook Codemasters probeert het en welteverstaan met één van de beste racegames van het jaar: F1 2011.

  F1 2011 Review

  Een andere koers voor Codemasters. Na het overdragen van The Lord of the Rings Online en het sluiten van Bodycount-ontwikkelaar Guildford, richt het Britse bedrijf zich nu volkomen op het maken van racespellen. Met Race Driver: GRID en DiRT is het publiek reeds enkele jaren bekend, maar de F1-serie is een nieuwkomer in het race-repertoire van Codemasters. Vorig jaar bliezen de Britten de sport naar eigen zeggen ‘nieuw leven in’. En dat is goed gegaan: F1 2010 was en blijft een verademing voor iedere zelfrespecterende Formule 1-liefhebber. Aan F1 2011 de dienstbare taak om op die fundamentele basis voort te borduren.

  F1 2011 Preview

  Scheuren. Je doet dat wel eens. In de kleuterklas bijvoorbeeld, met papier. Maar de echte volwassen mannen onder ons weten dat het iets totaal anders betekent: scheuren in de zin van racen! Jazeker. Binnenkort mogen we aan de slag met F1 2011, maar de vraag is uiteraard of het er naar uit ziet dat het spel weer een hele goede wordt.

  F1 2011 Nieuws

  PlayStation Network sale met Gran Turismo 6

  Er zijn weer nieuwe games die in prijs zijn verlaagd op PSN. De hieronder genoemde kortingen zullen gelden voor de maand februari. Er zitten ook dit keer weer grote titels bij. Zo hoef je deze maand bijvoorbeeld minder te betalen voor The Last of Us, Gran Turismo en Knack.

  Codemasters verlengt Formule 1 deal

  Codemasters heeft het contract met Formula One Group voor meerdere jaren verlengd. Dat betekent dat we de komende jaren nog lang door kunnen racen met de games van Codemasters.

  Sony maakt complete PlayStation Store line-up bekend voor lancering Vita

  Sony maakt de complete PlayStation Store line-up bekend voor de Europese lancering van de PlayStation Vita. Alles in de lijst is nu terug te vinden in Sony's digitale winkel.

  Sony bevestigt PlayStation Vita launchgames en accessoires

  Het is nog even wachten tot 22 februari, maar we weten nu gelukkig wat we op die dag exact kunnen verwachten qua aanbod. Sony heeft namelijk vandaag de (prijzen van) launch games en memory cards voor de PlayStation Vita bekendgemaakt.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.