F.E.A.R. 3

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3 & PC

  Genres: Actie, shooter & first-person shooter

  Gemaakt door Day 1 en uitgegeven door Warner Bros. Interactive & Day 1

  8

  F.E.A.R. 3 Artikelen

  Top 10 engste Halloween games - Angstaanjagend goed

  Het jaarlijkse feest genaamd Halloween wordt vandaag op 31 oktober gevierd. Hoewel Halloween in Nederland op kleinere schaal wordt gevierd dan in bijvoorbeeld de VS of Japan, blijft het leuk om er een griezelig dagje op na te houden. Speciaal daarom hebben we hier de top 10 engste Halloween games voor je op een rij gezet!

  De 10 engste horrorgames ooit

  Het is halloween vandaag, een perfect moment om de engste horrorgames uit de kast te trekken. Laten we daarom eens kijken naar de tien engste games die jullie als lezers hebben verkozen!

  De 5 meest bizarre game collector's editions

  In de loop van de tijd zijn er een heleboel vette speciale edities van games uitgekomen, maar ook een heleboel bizarre. XGN zet de raarste voor je op een rijtje.

  F.E.A.R. 3 Review

  Uitgever Warner Bros. heeft alles uit de kast gehaald om van F.E.A.R. 3 een enge belevenis te maken. Horrorlegende John Carpenter, regisseur van onder andere Halloween, heeft geholpen met de cinematische aspecten en schrijver Steve Niles, schrijver van 30 Days of Night, heeft geholpen met het verhaal. Maar zijn bekende namen een garantie voor succes?

  Interview: Ernst Zamora over F.E.A.R. 3

  Het is tijd voor F.E.A.R. 3, het derde deel uit de vrij succesvolle franchise. Hoe wreed, eng, spannend en boeiend wordt het spel? We vroegen het aan Ernst Zamora, producent van het spel bij ontwikkelaar Day 1 Studios, ook verantwoordelijk voor de Xbox 360 en PlayStation 3 versie van de eerste F.E.A.R.

  F.E.A.R. 3 Nieuws

  Nieuwe Humble Bundle met Batman en F.E.A.R.

  De Humble Bundle is weer terug. Geen indie games ditmaal, maar een aantal games van uitgever Warner Bros. Games die voor elk aannemelijk bod over de toonbank gaat.

  Vallen er ontslagen bij F.E.A.R. 3 ontwikkelaar?

  Website GameSpot zegt van een anonieme bron vernomen te hebben dat een groot deel van de medewerkers van Day 1 Studios, verantwoordelijk voor onder andere F.E.A.R. 3, ontslagen is.

  Warner Bros. geeft tips en tricks voor F.E.A.R. 3

  Dus jij denkt even simpel F.E.A.R. 3 uit te gaan spelen? Hoogstwaarschijnlijk makkelijker gezegd dan gedaan. Daarom komt Warner Bros. met vijftien tips.

  Uitslag: WIN 3x F.E.A.R. 3 voor een platform naar keuze + t-shirt

  Afgelopen week konden jullie kans maken op een exemplaar van horrorgame F.E.A.R. 3 voor een platform naar keuze, met daarbij een uniek F.E.A.R. 3 t-shirt. Vandaag maken wij de winnaars bekend.

  WIN: 3x F.E.A.R. 3 voor een platform naar keuze plus t-shirt

  Naast de wekelijkse prijsvragen in onze vrijdagavondshow, geven wij deze week in samenwerking met Warner Bros. drie exemplaren van de angstaanjagende shooter F.E.A.R. 3 weg voor een platform naar keuze. Daarbij ontvangen winnaars ook nog eens een uniek F.E.A.R. 3 t-shirt!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.