F.E.A.R.

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3 & PC

  Genres: Avontuur, survival horror, shooter & first-person shooter

  Gemaakt door Monolith Productions en uitgegeven door Monolith Productions

  7.5

  F.E.A.R. Artikelen

  Top 10 engste Halloween games - Angstaanjagend goed

  Het jaarlijkse feest genaamd Halloween wordt vandaag op 31 oktober gevierd. Hoewel Halloween in Nederland op kleinere schaal wordt gevierd dan in bijvoorbeeld de VS of Japan, blijft het leuk om er een griezelig dagje op na te houden. Speciaal daarom hebben we hier de top 10 engste Halloween games voor je op een rij gezet!

  Top 5 beste sterfscenes in games!

  Sinds het bestaan van geweldadige games zijn er ook gruwelijke sterfgevallen. Een hoop bloed, ingewanden, pijnlijke martelingen en ongemakkelijke situaties zorgen voor dat er tal van absurde sterfscenes in games zijn. Wij keken naar de beste sterfscenes in games!

  De 10 engste horrorgames ooit

  Het is halloween vandaag, een perfect moment om de engste horrorgames uit de kast te trekken. Laten we daarom eens kijken naar de tien engste games die jullie als lezers hebben verkozen!

  F.E.A.R. Review

  Als ik een enge game moet opnoemen dan is F.E.A.R. het wel. Terwijl de game al lange tijd beschikbaar is voor de PC en Xbox 360 is het nog maar de vraag of F.E.A.R. mensen nog wel kan boeien met de vele schrikmomenten.

  F.E.A.R. Review

  F.E.A.R verscheen al lange tijd geleden op de PC en werd een groot succes. F.E.A.R is nu ook verkrijgbaar op de Xbox 360, kan het succes voortgezet worden?

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.