Evolve

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & PC

  Genres: Shooter & first-person shooter

  Gemaakt door Turtle Rock Studios en uitgegeven door 2K Games

  8.5

  Evolve Artikelen

  Top 10 beste Xbox One sales voor mensen met een laag budget

  Alles lijkt alleen maar duurder te worden tegenwoordig. Maar een goede game hoeft niet meteen duur te zijn. Toch is het soms wel moeilijk om die goedkope games te vinden. Daarom hebben wij hier een lijstje gecreëerd, met de beste Xbox One sales.

  Top 10 beste first-person shooters van 2015

  Ook in 2015 hebben we menig shootergame mogen verwelkomen binnen onze collectie. Van schieten in de ruimte tot het afknallen van nazi's, gamers wereldwijd hebben weer kansen genoeg gekregen om hun lood af te vuren. Maar welke first-person shooters zijn nou het beste van 2015? Je leest het in de top 10 beste first-person shooters van 2015 special!

  XGN Game Awards 2015 - De nominaties per categorie

  Binnenkort kunnen jullie allemaal stemmen op de XGN Game Awards 2015. Je kunt hier een hoop toffe prijzen mee winnen, dus schroom niet en breng je stem uit! De verschillende games waar je op kan stemmen, evenals de verschillende categorieën vind je in dit overzicht.

  Evolve DLC Review - Een welkome frisse wind

  De eerste weken hebben we ons prima vermaakt met de Hunters en Monsters die in Evolve zaten, maar langzaam maar zeker werd het tijd voor wat vernieuwing. De eerste grote uitbreiding voor Evolve komt dan ook als geroepen, maar voegen de nieuwe personages genoeg toe? Dat lees je in deze Evolve DLC review.

  Evolve DLC informatie - Nieuwe Hunters en Monster

  Met de nieuwste DLC voor Evolve die vanaf 31 maart beschikbaar is, komen veel nieuwe Hunters, Monsters en maps. Tijd om alle nieuwe informatie kort en krachtig samen te vatten. Lees hier alles over de nieuwste toevoegingen in de Evolve DLC informatie.

  Evolve Nieuws

  Evolve servers gaan in september offline

  De Evolve servers gaan dit najaar offline. Dit zorgt ervoor dat de game effectief aan haar einde komt. Alleen door middel van Legacy Evolve is de game nog te spelen.

  Gratis Games with Gold voor maart bekend

  De maand is weer bijna voorbij en dat betekent dat we binnenkort een nieuwe lading gratis Games with Gold games kunnen downloaden op de Xbox One en Xbox 360.

  Evolve game ontwikkeling stopt

  De ontwikkeling van Evolve is stopgezet door Turtle Rock, de ontwikkelaar van de 4v1 shooter. Dit betekent dat er geen updates of patches meer uitkomen voor de free-to-play Evolve game.

  Evolve Stage 2 content wordt komende weken uitgebreid

  De monsterjager game Evolve heeft een kleine maand geleden een nieuwe fase bereikt, waarbij de game geheel free-to-play is geworden. Het aantal spelers is inmiddels enorm gestegen en om deze community bezig te houden wordt de Evolve Stage 2 content de komende tijd flink uitgebreid.

  Evolve free to play ziet spelers aantal stijgen met 25000 procent

  Evolve, de game van Turtle Rock Studios, heeft afgelopen week een fase bereikt waarbij de game gratis te spelen is. Dat heeft het spel geen windeieren gelegd, want de Evolve free to play ondervindt een enorme groei in het aantal spelers.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.