Everybody's Golf Nieuws

  Everybody's Golf PS4 release komt eraan

  In een blog van PlayStation is zojuist een Everybody's Golf PS4 release aangekondigd. De game komt op 30 augustus uit.

  Sony komt met nieuwe line-up mobile games

  Sony heeft met haar nieuwe vlag ForwardWorks een lijstje mobile games aangekondigd. Een redelijke lijst met bekende en wat minder bekende franchises, waaronder Everybody's Golf.

  Europese PlayStation Plus-games voor mei bekend

  Sony Computer Entertainment Europe heeft de PlayStation Plus-content voor mei aangekondigd. Onder andere PAYDAY 2 en Stick it to the Man komen langs.

  Everybody's Golf Vita komt naar de PlayStation 3 in Japan

  Het PlayStation Vita spel Everybody's Golf komt op 22 september naar de PlayStation 3, althans, voor de Japanners. Of het spel ook in Nederland uitkomt voor de PlayStation 3 is nog niet bekend.

  Sony maakt complete PlayStation Store line-up bekend voor lancering Vita

  Sony maakt de complete PlayStation Store line-up bekend voor de Europese lancering van de PlayStation Vita. Alles in de lijst is nu terug te vinden in Sony's digitale winkel.

  Vijf Vita games inmiddels beschikbaar op PSN

  Op de Amerikaanse PlayStation Store zijn er inmiddels vijf verschillende PlayStation Vita games beschikbaar. De handheld zelf is vanaf 22 februari beschikbaar.

  Japanners houden van Uncharted en Everybody's Golf

  Sony heeft bekendgemaakt welke games tijdens de Japanse lancering van de Vita het meest gekocht werden door gloednieuwe PlayStation Vita eigenaars.

  Sony bevestigt PlayStation Vita launchgames en accessoires

  Het is nog even wachten tot 22 februari, maar we weten nu gelukkig wat we op die dag exact kunnen verwachten qua aanbod. Sony heeft namelijk vandaag de (prijzen van) launch games en memory cards voor de PlayStation Vita bekendgemaakt.

  Update: Elf nieuwe trailers van Sony's games voor PS Vita

  Sony heeft in San Francisco een evenement gehouden rondom de PlayStation Vita. Daar waren ook een heleboel games aanwezig waarvan Sony nu twaalf trailers heeft vrijgegeven. Bekijk ze hieronder allemaal!

   © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.