Everybody's Golf Artikelen

  De beste PS4 games op een rijtje - Het volledige overzicht van exclusieve titels!

  Sony heeft met de PlayStation 4 een goudmijntje in handen en dat heeft deels te maken met de exclusieve games. Met de volgende generatie in het vizier is het tijd om de beste PS4 games die exclusief zijn voor het platform op een rijtje te zetten. We zetten nu niet tien, maar alle 34 voor je op een rijtje!

  De best verkochte Sony video game series aller tijden!

  Kan de aankomende release van God of War ervoor zorgen dat de franchise tot de best verkochte Sony video game series aller tijden zal horen? Dat moet de toekomst uitwijzen, maar het actie avonturen spel brengt Sony weer een mooi deel van de serie uit. Wat de beste verkochte series van het bedrijf zijn zochten wij voor je uit!

  De 5 beste sport games van 2017

  Dafne Schippers is wederom wereldkampioen. Max Verstappen die bezig is met zijn weg naar de Formule top. De Nederlandse voetbaldames werden Europees kampioenschap. Toegegeven, het mannenvoetbal is op dit moment een zooitje, maar het was een mooi sportjaar. Ook voor games, daarom hier de beste sport games van 2017.

  Everybodys Golf Review - Met z'n allen op de tee-off

  Al sinds 1997 verschijnt Everybody’s Golf op iedere PlayStation. De games zetten de sport op een luchtige manier neer en dat niet geheel zonder succes. Op de PlayStation 4 verschijnt nu het twaalfde deel in de franchise, simpelweg Everybody’s Golf genoemd. Of de game een hole-in-one of een bogey scoort lees je natuurlijk in deze Everybodys Golf Review!

  Everybody's Golf Preview - Online plezier op de green

  Voor ieder PlayStation platform zijn wel meerdere bekende exclusieve titels uitgekomen. Titels als God of War en Killzone komen dan direct in je op, maar er is nog een titel waar je minder snel aan denkt: Everybody's Golf. In die franchise komt binnenkort een nieuwe game uit. Wij sloegen alvast een balletje, check de Everybody's Golf preview!

  PlayStation Store Update - 7 maart

  Het is weer woensdag geweest en dat betekent dat de PlayStation Store weer gevuld is met nieuwe content. Deze week zal onder andere het side-scrolling spel Trine 2 zijn intrede maken op de PlayStation 3.

  Everybody's Golf Review

  Het is misschien niet de meest geschikte tijd van het jaar, maar zodra het woordje ‘golf’ valt krijgt ondergetekende spontaan zin in een potje golf. Gelukkig komt Everybody’s Golf voor de PlayStation Vita uit, wat het wachten op een degelijk potje golf in de buitenlucht misschien wel minder zwaar zal maken.

  PlayStation Vita - Sony's launchgames: Deel 3

  Na twee eerder verschenen specials is het tijd voor een nieuwe en tevens de laatste special over komende Sony launchgames voor de PlayStation Vita. En niet de minste, we duiken namelijk onder in de wereld van Uncharted: Golden Abyss, Unit 13 en Everybody’s Golf.

   © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.