Everybody's Golf

  Uitgebracht voor PlayStation 3, PlayStation 4 & PlayStation Vita

  Genres: Sport & golf

  Gemaakt door Clap Hanz en uitgegeven door Clap Hanz

  7.5

  Everybody's Golf Artikelen

  De beste PS4 games op een rijtje - Het volledige overzicht van exclusieve titels!

  Sony heeft met de PlayStation 4 een goudmijntje in handen en dat heeft deels te maken met de exclusieve games. Met de volgende generatie in het vizier is het tijd om de beste PS4 games die exclusief zijn voor het platform op een rijtje te zetten. We zetten nu niet tien, maar alle 34 voor je op een rijtje!

  De best verkochte Sony video game series aller tijden!

  Kan de aankomende release van God of War ervoor zorgen dat de franchise tot de best verkochte Sony video game series aller tijden zal horen? Dat moet de toekomst uitwijzen, maar het actie avonturen spel brengt Sony weer een mooi deel van de serie uit. Wat de beste verkochte series van het bedrijf zijn zochten wij voor je uit!

  De 5 beste sport games van 2017

  Dafne Schippers is wederom wereldkampioen. Max Verstappen die bezig is met zijn weg naar de Formule top. De Nederlandse voetbaldames werden Europees kampioenschap. Toegegeven, het mannenvoetbal is op dit moment een zooitje, maar het was een mooi sportjaar. Ook voor games, daarom hier de beste sport games van 2017.

  Everybodys Golf Review - Met z'n allen op de tee-off

  Al sinds 1997 verschijnt Everybody’s Golf op iedere PlayStation. De games zetten de sport op een luchtige manier neer en dat niet geheel zonder succes. Op de PlayStation 4 verschijnt nu het twaalfde deel in de franchise, simpelweg Everybody’s Golf genoemd. Of de game een hole-in-one of een bogey scoort lees je natuurlijk in deze Everybodys Golf Review!

  Everybody's Golf Preview - Online plezier op de green

  Voor ieder PlayStation platform zijn wel meerdere bekende exclusieve titels uitgekomen. Titels als God of War en Killzone komen dan direct in je op, maar er is nog een titel waar je minder snel aan denkt: Everybody's Golf. In die franchise komt binnenkort een nieuwe game uit. Wij sloegen alvast een balletje, check de Everybody's Golf preview!

  Everybody's Golf Nieuws

  Everybody's Golf PS4 release komt eraan

  In een blog van PlayStation is zojuist een Everybody's Golf PS4 release aangekondigd. De game komt op 30 augustus uit.

  Sony komt met nieuwe line-up mobile games

  Sony heeft met haar nieuwe vlag ForwardWorks een lijstje mobile games aangekondigd. Een redelijke lijst met bekende en wat minder bekende franchises, waaronder Everybody's Golf.

  Europese PlayStation Plus-games voor mei bekend

  Sony Computer Entertainment Europe heeft de PlayStation Plus-content voor mei aangekondigd. Onder andere PAYDAY 2 en Stick it to the Man komen langs.

  Everybody's Golf Vita komt naar de PlayStation 3 in Japan

  Het PlayStation Vita spel Everybody's Golf komt op 22 september naar de PlayStation 3, althans, voor de Japanners. Of het spel ook in Nederland uitkomt voor de PlayStation 3 is nog niet bekend.

  Sony maakt complete PlayStation Store line-up bekend voor lancering Vita

  Sony maakt de complete PlayStation Store line-up bekend voor de Europese lancering van de PlayStation Vita. Alles in de lijst is nu terug te vinden in Sony's digitale winkel.

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.