Entwined

  Uitgebracht voor PlayStation 3, PlayStation 4 & PlayStation Vita

  Genres: Avontuur

  Gemaakt door Pixelopus en uitgegeven door Sony Computer Entertainment

  7.0

  Entwined Artikelen

  5 Korte PlayStation games - Deze speel je binnen een dag uit!

  Als je weinig tijd hebt en toch even lekker wil gamen op je PlayStation, wil je vaak die game ook afronden. Maar wat zijn nou korte PlayStation games die je even tussendoor kunt oppakken? Wij brengen je vijf toffe games die minder dan acht uur in beslag nemen!

  Entwined Review

  Een onmogelijke liefde. Normaal gesproken is dit het plot voor een zoetsappige film, maar Entwined probeert er een flitsende indiegame van te maken, waarin een vis en vogel elkaar proberen te omarmen.

  PlayStation Store Update - Thief, Enemy Front en Entwined

  Het moment is daar! Tijd voor alweer een nieuwe PlayStation Store Update. Wil je weten wat voor een mooie dingen je deze week allemaal terugvindt in Sony's virtuele winkel? Neem dan een kijkje hieronder, waar wij de hoogtepunten voor jullie uitlichten.

  Entwined Nieuws

  Gratis PlayStation Plus games voor juli 2015

  De gratis PlayStation Plus games voor de maand juli zijn bekend. Deze maand krijg je onder meer Entwinded, Rocket League en nog veel meer games ‘gratis’. Hiervoor heb je wel een PlayStation Plus lidmaatschap voor nodig.

  Entwined, vliegen met origami vogels

  Sony heeft haar eerst nieuwe game van de avond onthuld. Het gaat om de downloadbare game Entwined. In dit spel kun je vredig fladderen met origami vogels.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.