Enslaved: Odyssey to the West

  Uitgebracht voor Xbox 360 & PlayStation 3

  Genres: Actie, avontuur & platformer

  Gemaakt door Ninja Theory en uitgegeven door Namco Bandai Games & Ninja Theory

  8

  Enslaved: Odyssey to the West Artikelen

  Wat worden de Xbox Live Games with Gold games voor maart 2020?

  Maart belooft een duivelse maand te worden voor mensen met een Microsoft console. Als wij in onze glazen bol kijken voorspellen we namelijk dat er flink wat helse games in de Xbox Live Games with Gold voor maart 2020 zullen zitten. Worden dit de spellen die we komende maand spelen?

  Waarom je Enslaved: Odyssey to the West had moeten spelen

  In de vorige 'wat heb je gemist deze generatie' ging het over Bulletstorm, een first-person shooter die je op een geheel andere manier liet denken en spelen door het skillshot systeem. Dit keer nemen wij Enslaved: Odyssey to the West, de game van Ninja Theory onder de loep. Dit is een actie-avonturen game, waar de hoofdpersonen een letterlijke verbinding met elkaar hebben.

  PlayStation Store Update - Batman Arkham Origins & Blackgate

  Het moment is daar! Tijd voor alweer een nieuwe PlayStation Store Update. Wil je weten wat voor een mooie dingen je deze week allemaal terugvindt in Sony's virtuele winkel, neem dan een kijkje hieronder waar wij de hoogtepunten voor jullie uitlichten.

  Enslaved: Odyssey to the West - Pigsy's Perfect 10 Review

  Iedereen die Enslaved kent, is wel bekend met Pigsy. In het originele verhaal kwam hij pas ergens vlakbij het einde in beeld, maar drukte wel zijn stempel op de game. Ninja Theory heeft Pigsy nu in de spotlight gezet in de eerste downloadbare content voor Enslaved en wij besloten eens te kijken of deze content net zo vet is als Pigsy zelf.

  Enslaved: Odyssey to the West Review

  Ontwikkelaar Ninja Theory komt na Heavenly Sword eindelijk weer met een nieuwe game op de proppen. Met Enslaved: Odyssey to the West ruilt zij haar roodharige schone dame in voor een grote, gespierde man die Monkey genoemd wordt. Samen met Trip maakt hij een reisje naar het westen. Is Ninja Theory met Enslaved terug van weggeweest of moet ze nog nodig aan de weg timmeren?

  Enslaved: Odyssey to the West Nieuws

  Enslaved Premium Edition komt naar de PC and PS3

  Vertegenwoordigers van Namco Bandai hebben aan Polygon verteld dat er een re-release komt van Enslaved: Odyssey to the West. Deze zal als een Premium Edition later deze maand uitkomen voor de PlayStation 3 en PC.

  DMC-ontwikkelaar werkt aan mobiele actiegame

  Ninja Theory, de geprezen ontwikkelaar van games zoals DMC: Devil May Cry, Enslaved en het PS3-exclusieve Heavenly Sword, werkt aan een mobiele game genaamd Fightback.

  Slechte verkopen Enslaved hielden multiplayer en DLC tegen

  Ontwikkelaar Ninja Theory was van plan om na de lancering van Enslaved: Odyssey to the West nog heel wat downloadbare content uit te brengen waaronder een multiplayer modus. Door slechte verkopen is het er echter nooit van gekomen.

  Namco wil meer doen met Enslaved

  Hoewel Enslaved: Odyssey to the West een uitermate leuke titel was, deed de game het niet erg goed. Namco geeft de moed niet op.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.