Endless Space 2

  Uitgebracht voor PC

  Genres: Strategie & 4x

  Gemaakt door Amplitude Studios en uitgegeven door Amplitude Studios

  Endless Space 2 Artikelen

  De 5 beste 4X games - Bouw je eigen duizendjarige rijk

  In alle rust een dorpje opbouwen en op een gegeven moment je buurman er proberen uit te trappen. Dat is het verloop van de gemiddelde strategiegame, maar daar kan nog een schepje bovenop. In deze lijst met de beste 4X games vertellen we je hoe!

  Endless Space 2 Gameplay Preview - Heers over het heelal

  In 2012 kwam de kersverse ontwikkelaar Amplitude Studios, die bestaat uit oud-medewerkers van Ubisoft, met de hardcore, strategische 4X game Endless Space. De game werd zeer goed ontvangen en het is dan ook geen verrassing dat er een vervolg komt. Op de gamescom kregen wij daar een eerste blik op geworpen met een Endless Space 2 gameplay preview.

  PC exclusives 2016 - Een overzicht van grote releases

  Hoewel je bij exclusieve games meestal meteen aan consoles denkt, komen er voor de PC ook een hoop exclusives uit. Een hele hoop meer dan voor de consoles, wel te verstaan. Het is dan soms ook lastig een overzicht te krijgen van al deze releases. Check hier de grote PC exclusives 2016 op een rijtje.

  Endless Space 2 Preview - Less is more

  Het is alweer aardig wat jaartjes terug sinds Endless Space uitkwam, maar volgend jaar krijgen de fans eindelijk een vervolg. Wij kregen alvast een demo te zien van het tweede deel en onze bevindingen kun je lezen in de Endless Space 2 preview!

  Endless Space 2 Nieuws

  Steam Endless Space 2 dit weekend gratis te spelen

  Altijd al planeten willen veroveren, aliens tot slaven te maken en de mensheid uitbuiten voor jouw oorlogsmachine? Goed nieuws, want de Steam Endless Space 2 versie is dit weekend gratis te spelen!

  Endless Space 2 update brengt bommenwerpers

  Strategen die graag de ruimte willen overheersen kunnen hun geluk niet op. Vandaag komt die nieuwe Endless Space 2 update uit die spelers toegang geeft tot bommenwerpers en gevechtsvliegtuigen voor hun ruitmtevloot.

  Endless Space game ontwikkelaar overgenomen door SEGA

  SEGA heeft opnieuw een turn-based game ontwikkelaar overgenomen. Ditmaal gaat het om Amplitude Studios, de Endless Space game ontwikkelaar.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.