Elite: Dangerous Nieuws

  Sci-fi aanbiedingen - Korting op No Man's Sky, Elite Dangerous en meer

  Het is Sci-fi Week bij de Humble Store. Deze week zijn er tal van sci-fi aanbiedingen met enorme kortingen, waaronder grote namen als No Man's Sky, Elite Dangerous en Stellaris.

  Steam Winter Sale 2017 is begonnen - Last minute deals

  Het is weer zover, de Steam Winter Sale 2017 is begonnen! Onderstaand een selectie uit de vele goede deals. En naast de sale heeft Steam ook nog details over de Steam Awards bekendgemaakt.

  Elite Dangerous PS4 release bekendgemaakt

  Elite Dangerous zou volgens de planning aan het eind van het tweede kwartaal van 2017 uitkomen voor de PlayStation 4. Nu is de Elite Dangerous PS4 release officieel bekendgemaakt, en met een releasedatum van 27 juni valt deze nog net binnen de planning.

  Elite Dangerous release en Planet Coaster release bekendgemaakt

  De Elite Dangerous release en Planet Coaster release zijn bekendgemaakt door ontwikkelaar Frontier Developments. Beide games kwamen al eerder uit, maar nu komen ze allebei in een andere vorm uit.

  Elite Dangerous aliens ontdekt door Xbox speler

  Een Xbox One speler deed een schokkende ontdekking wanneer hij rustig Elite Dangerous zat te spelen. Hij ontdekte namelijk bij toeval buitenaards leven in de game. Hoe lang de Elite Dangerous aliens al in de game zaten, is onduidelijk.

  Frontier Games komt met Elite Dangerous Horizons PS4

  Frontier Games heeft aangekondigd dat haar ruimteverkenningsgame volgend jaar nog een keer wordt uitgebracht. Frontier komt met Elite Dangerous Horizons PS4. De port krijgt extra functies die het gebruik op de PlayStation 4 verbeteren.

  Xbox Live deals van deze week - The Witcher 3 en Just Cause 3

  Elke week komt Microsoft met Xbox Live deals, dit zijn games die in de aanbieding zijn voor Xbox One en Xbox 360 gebruikers. Deze week is geen uitzondering. Deze week kunnen Xbox bezitters onder andere Call of Duty, Just Cause 3, Need for Speed en The Witcher 3 met hoge kortingen binnen slepen.

  Elite Dangerous Horizons release voor Xbox One nog deze zomer

  Elite Dangerous komt deze zomer met twee uitbreidingen voor de Xbox One. De Elite Dangerous Horizons release bundel bevat een dubbel uitbreidingspakket met Planetary Landings en The Engineers.

  Elite Dangerous verkoop over 1,4 miljoen exemplaren

  De Elite Dangerous verkoop stijgt langzaam maar zeker. De spacesim heeft inmiddels 1,4 miljoen exemplaren op zijn naam staan. Dat heeft website VG24/7 laten weten.

  Elite Dangerous release voor Xbox One bekendgemaakt

  De Elite Dangerous release voor de Xbox One is vandaag bekendgemaakt. Het volledige spel komt op 6 oktober uit voor de console.

  Elite Dangerous Horizons teaser toont planeetlandingen

  In de nieuwe uitbreiding voor de ruimtesimulator Elite Dangerous is het mogelijk om op planeten te landen. Dat laat de nieuwe Elite Dangerous Horizons teaser zien. De game verschijnt rond kerst 2015.

  Gratis Elite Dangerous Steam key als je de game niet op Steam koopt

  Ontwikkelaar Frontier zal aan iedereen een Elite Dangerous Steam key geven wanneer je de game koopt of hebt gekocht via haar website. Ook de backers krijgen er één.

  Elite Dangerous verkrijgbaar op Steam

  Vanaf nu is Elite Dangerous verkrijgbaar op Steam. Eerder was de game alleen te koop via EliteDangerous.com, maar daar kwam gisteren verandering in.

  Elite Dangerous Race to Elite winnaar won meer dan 13.500 euro

  Frontier kondigde net na de lancering van Elite Dangerous de Race to Elite aan. Hierbij beloont ze de eerste speler die alle drie disiplines behaalt. Nu is het zover, de Race to Elite winnaar is bekend.

  Elite Dangerous Xbox One versie aangekondigd, wordt exclusief

  De moderne reboot van iconische space game van Frontier Developments zal niet op elke console uitgebracht worden. De Elite Dangerous Xbox One versie zal een exclusieve titel worden.

  Elite Dangerous - fans willen hun geld terug

  Sommige vroege backers van Elite Dangerous will hun geld terug nadat eerder deze week bekend werd dat de game geen offlinemodus gaat ondersteunen.

  Elite Dangerous schrapt offline modus

  De offline-modus van ruimtesimulator Elite Dangerous is een maand voor release officieel geschrapt. Dat heeft David Braben, CEO van ontwikkelaar Frontier Developments, gemeld in een online nieuwsbrief.

  Elite Dangerous releasedatum bekend

  De spacesim Elite Dangerous komt op 16 december uit op de PC. Dat heeft ontwikkelaar Frontier Developments bevestigd tegenover Eurogamer.

  Plannen voor Elite: Dangerous naar PS4 en Xbox One

  Elite: Dangerous is inmiddels al aangekondigd voor de PC, maar volgens David Barben, de chef van ontwikkelaar Frontier Development, zouden ze "gek zijn" als ze er niet over zouden denken om het spel naar de PS4 en Xbox One te brengen.

  Elite: Dangerous krijgt Oculus Rift ondersteuning

  De ontwikkelaar van Elite: Dangerous, Frontier Developments, heeft aangekondigd dat hun Kickstarter project ook naar de Oculus Rift komt. Elite: Dangerous is een space simulatie voor Windows en Mac OS, die zowel online als offline te spelen zal zijn.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.