Elite: Dangerous

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & PC

  Genres: Massive multiplayer & simulatie

  Gemaakt door Frontier Developments en uitgegeven door Frontier Developments

  8

  Elite: Dangerous Artikelen

  Top 5 Beste Steam VR games - De leukste VR games van dit moment

  Virtual Reality is op dit moment echt in opkomst. De HTC Vive en Oculus Rift zijn inmiddels al een tijdje uit en op Steam verschijnen er elke week weer nieuwe Steam VR games. Hoog tijd om de beste vijf Steam VR games op een rijtje te zetten.

  Oculus Rift Games - grote titels en honderden indiegames

  Nu de consumentenversie van de Oculus Rift officieel is aangekondigd, is het natuurlijk de vraag welke games er uitkomen of al uit zijn, waar we met vol enthousiasme in kunnen duiken. Wij hebben een paar Oculus Rift games voor je geselecteerd.

  Nieuwe games op gamescom - Welke games zagen we nog niet eerder?

  Tijdens gamescom hoorden we veel nieuws over games die we al kenden, zoals Quantum Break of Star Wars Battlefront. Maar naast de bekende titels werden er ook een heel stel nieuwe games op gamescom aangekondigd. Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet!

  Elite Dangerous Review - De ultieme space sim

  Het revolutionaire Elite stamt alweer uit 1984. Meer dan 30 jaar later zijn we toe aan het derde vervolg dat met behulp van crowdfunding tot start kwam. Elite is terug en dat is te merken in onze Elite Dangerous review.

  Elite: Dangerous Nieuws

  Sci-fi aanbiedingen - Korting op No Man's Sky, Elite Dangerous en meer

  Het is Sci-fi Week bij de Humble Store. Deze week zijn er tal van sci-fi aanbiedingen met enorme kortingen, waaronder grote namen als No Man's Sky, Elite Dangerous en Stellaris.

  Steam Winter Sale 2017 is begonnen - Last minute deals

  Het is weer zover, de Steam Winter Sale 2017 is begonnen! Onderstaand een selectie uit de vele goede deals. En naast de sale heeft Steam ook nog details over de Steam Awards bekendgemaakt.

  Elite Dangerous PS4 release bekendgemaakt

  Elite Dangerous zou volgens de planning aan het eind van het tweede kwartaal van 2017 uitkomen voor de PlayStation 4. Nu is de Elite Dangerous PS4 release officieel bekendgemaakt, en met een releasedatum van 27 juni valt deze nog net binnen de planning.

  Elite Dangerous release en Planet Coaster release bekendgemaakt

  De Elite Dangerous release en Planet Coaster release zijn bekendgemaakt door ontwikkelaar Frontier Developments. Beide games kwamen al eerder uit, maar nu komen ze allebei in een andere vorm uit.

  Elite Dangerous aliens ontdekt door Xbox speler

  Een Xbox One speler deed een schokkende ontdekking wanneer hij rustig Elite Dangerous zat te spelen. Hij ontdekte namelijk bij toeval buitenaards leven in de game. Hoe lang de Elite Dangerous aliens al in de game zaten, is onduidelijk.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.