Eagle Flight Nieuws

  Ubisoft VR games zullen crossplay hebben

  Zowel de HTC Vive, Oculus Rift en PlayStation VR versies van Ubisoft VR games zullen ondersteuning voor crossplay gaan bieden. De drie virtual reality games van Ubisoft zijn dus samen met spelers op andere platformen te spelen.

  Ubisoft gamescom games line-up bekendgemaakt

  De titels van Ubisoft waar het grote publiek tijdens gamescom 2016 mee kennis gaat maken, zijn bekendgemaakt. De Ubisoft gamescom games line-up bevat onder andere For Honor! Genoeg reden dus om naar Keulen af te reizen deze maand!

  Eagle Flight VR demonstratie tijdens Ubisoft E3-persconferentie

  Tijdens de E3-persconferentie van Ubisoft werd ruimte gereserveerd voor een Eagle Flight VR demonstratie. De virtual reality-game van Ubisoft is een vliegende multiplayergame die voor het eerst uitgebreid werd getoond.

  Ubisoft VR games in viervoud aanwezig tijdens de E3 2016

  Ubisoft zal op de aankomende E3 naast de grote namen Ghost Recon Wildlands en Watch Dogs 2 ook vier Ubisoft VR games onthullen. Twee van de vier games waren al bekend.

  Eagle Flight trailer onthuld voor PlayStation VR

  De PlayStation Experience vond afgelopen weekend plaats en hier zijn er meerdere onthullingen gedaan. Zo heeft Ubisoft de eerste Eagle Flight trailer onthuld, een nieuwe game die uitkomt op de PlayStation VR. Er is echter nog niets bekend over de releasedatum.

   © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.