Eagle Flight Artikelen

  Spelen als dieren - De 5 coolste speelbare dieren volgens jullie!

  Afgelopen week vroegen we jullie of het jullie leuk leek om in games te spelen als dieren. Blijkbaar zien jullie dat wel zitten want er is flink gestemd. Dit zijn de 5 coolste speelbare dieren volgens jullie!

  VR motion sickness? 5 PSVR Games die je wel kunt spelen!

  PlayStation VR dompelt spelers onder in virtuele nieuwe werelden. Voor sommige spelers zijn deze PlayStation VR werelden niet altijd zo'n pretje en brengt VR motion sickness misselijkheid en duizeligheid teweeg. Hier zijn vijf PlayStation VR games die de ziekte gevoelige speler toch een goede VR ervaring kunnen bezorgen.

  Top 5 beste VR games 2016 - De leukste virtuele avonturen

  Het afgelopen jaar kan zonder twijfel het jaar van de virtual reality-brillen genoemd worden. Met onder andere de release van de PlayStation VR en een heleboel games voor de diverse brillen is er genoeg om uit te kiezen. Deze top 5 beste VR games 2016 geeft je een beeld van de leukste games die je voor jouw bril kunt kopen!

  Eagle Flight VR Review - Adembenemende vlucht door Parijs

  Vroeger als klein kind, was het ieders droom om te kunnen vliegen. In Eagle Flight, de nieuwe game van Ubisoft Montreal is het luchtruim boven Parijs van jou. Maar er zit een addertje onder het gras. Wat voor een addertje lees je in de Eagle Flight VR review!

  Eagle Flight VR Game Preview - Adelaars zijn de baas!

  Tijdens de E3 in Los Angeles dit jaar was Virtual Reality een sterk terugkomend thema. Uitgever Ubisoft maakte hier ook gebruik van om meer van de VR game Eagle Flight te laten zien. Wij mochten er alvast mee aan de slag en alles over onze duizelingwekkende tocht lees je in de Eagle Flight VR game preview!

  Top 10 E3 VR Games - Virtual Reality op z'n best

  Naast de conventionele console en PC games waren er ook genoeg E3 VR games te zien dit jaar. Maar welke E3 VR games waren nu het beste? Je leest het hier in onze top 10 E3 VR games; de titels die je in de gaten moet houden.

  Ubisoft E3 verwachtingen - Bezoek Bolivia, San Fransico en South Park

  Ubisoft is elk jaar weer een vaste factor op de E3. Dit jaar is ook geen uitzondering en geeft Ubisoft weer een E3 persconferentie. De presentatie zal op 13 juni om 22.00 van start gaan. Wat zijn de Ubisoft E3 verwachtingen?

   © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.