Eagle Flight

  Uitgebracht voor PlayStation 4 & PC

  Genres: Avontuur & simulatie

  Gemaakt door Ubisoft Montreal en uitgegeven door Ubisoft

  9

  Eagle Flight Artikelen

  Spelen als dieren - De 5 coolste speelbare dieren volgens jullie!

  Afgelopen week vroegen we jullie of het jullie leuk leek om in games te spelen als dieren. Blijkbaar zien jullie dat wel zitten want er is flink gestemd. Dit zijn de 5 coolste speelbare dieren volgens jullie!

  VR motion sickness? 5 PSVR Games die je wel kunt spelen!

  PlayStation VR dompelt spelers onder in virtuele nieuwe werelden. Voor sommige spelers zijn deze PlayStation VR werelden niet altijd zo'n pretje en brengt VR motion sickness misselijkheid en duizeligheid teweeg. Hier zijn vijf PlayStation VR games die de ziekte gevoelige speler toch een goede VR ervaring kunnen bezorgen.

  Top 5 beste VR games 2016 - De leukste virtuele avonturen

  Het afgelopen jaar kan zonder twijfel het jaar van de virtual reality-brillen genoemd worden. Met onder andere de release van de PlayStation VR en een heleboel games voor de diverse brillen is er genoeg om uit te kiezen. Deze top 5 beste VR games 2016 geeft je een beeld van de leukste games die je voor jouw bril kunt kopen!

  Eagle Flight VR Review - Adembenemende vlucht door Parijs

  Vroeger als klein kind, was het ieders droom om te kunnen vliegen. In Eagle Flight, de nieuwe game van Ubisoft Montreal is het luchtruim boven Parijs van jou. Maar er zit een addertje onder het gras. Wat voor een addertje lees je in de Eagle Flight VR review!

  Eagle Flight VR Game Preview - Adelaars zijn de baas!

  Tijdens de E3 in Los Angeles dit jaar was Virtual Reality een sterk terugkomend thema. Uitgever Ubisoft maakte hier ook gebruik van om meer van de VR game Eagle Flight te laten zien. Wij mochten er alvast mee aan de slag en alles over onze duizelingwekkende tocht lees je in de Eagle Flight VR game preview!

  Eagle Flight Nieuws

  Ubisoft VR games zullen crossplay hebben

  Zowel de HTC Vive, Oculus Rift en PlayStation VR versies van Ubisoft VR games zullen ondersteuning voor crossplay gaan bieden. De drie virtual reality games van Ubisoft zijn dus samen met spelers op andere platformen te spelen.

  Ubisoft gamescom games line-up bekendgemaakt

  De titels van Ubisoft waar het grote publiek tijdens gamescom 2016 mee kennis gaat maken, zijn bekendgemaakt. De Ubisoft gamescom games line-up bevat onder andere For Honor! Genoeg reden dus om naar Keulen af te reizen deze maand!

  Eagle Flight VR demonstratie tijdens Ubisoft E3-persconferentie

  Tijdens de E3-persconferentie van Ubisoft werd ruimte gereserveerd voor een Eagle Flight VR demonstratie. De virtual reality-game van Ubisoft is een vliegende multiplayergame die voor het eerst uitgebreid werd getoond.

  Ubisoft VR games in viervoud aanwezig tijdens de E3 2016

  Ubisoft zal op de aankomende E3 naast de grote namen Ghost Recon Wildlands en Watch Dogs 2 ook vier Ubisoft VR games onthullen. Twee van de vier games waren al bekend.

  Eagle Flight trailer onthuld voor PlayStation VR

  De PlayStation Experience vond afgelopen weekend plaats en hier zijn er meerdere onthullingen gedaan. Zo heeft Ubisoft de eerste Eagle Flight trailer onthuld, een nieuwe game die uitkomt op de PlayStation VR. Er is echter nog niets bekend over de releasedatum.

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.