EA Sports UFC 2

  Uitgebracht voor Xbox One & PlayStation 4

  Genres: Sport & vechten

  Gemaakt door EA Canada en uitgegeven door EA Sports

  8

  EA Sports UFC 2 Artikelen

  Update - PlayStation Store deals onder de 10 euro - Flinke kortingen!

  De feestdagen zitten eraan te komen en de PlayStation Store viert dat met flinke kortingen op de leukste games. Ideaal als je nog een kerstcadeau voor een gameliefhebber zoekt. Wij hebben de beste PlayStation Store deals onder de 10 euro voor je op een rijtje gezet.

  Gratis EA Access games overzicht - Wat zit er in de Vault?

  Er zijn behoorlijk wat gratis EA Access games in de EA Access Vault. Welke spellen zijn dat eigenlijk? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet.

  De 5 tofste EA Access games - Aan de slag met toffe titels!

  Al sinds 2014 heb je op de Xbox One toegang tot EA Access. Voor 3,99 euro per maand krijg je een aantal extra's voor EA games en kun je in The Vault een aantal EA games spelen. Wij zetten de 5 tofste games in The Vault voor je op een rijtje!

  EA Sports UFC 2 Review - O! My! Goodness!

  'It is all over!' Commentatorheld Joe Rogan schreeuwt het uit van enthousiasme. Het bloed druipt langzaam uit de mond van onze tegenstander. De lichten dalen langzaam op ons neer. Onder luid applaus grijpt gastheer Bruce Buffer onze arm vast en roept ons uit tot winnaar. Ja mensen: het ultieme UFC-gevoel is terug in UFC 2. Lees onze EA Sports UFC 2 review.

  EA Sports UFC 2 Nieuws

  PlayStation 4 Hits aangekondigd - Klein prijsje, hoge kwaliteit

  PlayStation 4 Hits is aangekondigd: een aantal oude games die Sony in een nieuw jasje steekt. Voor een ieder die pas net een PlayStation 4 heeft of simpelweg één van deze titels gemist heeft, is dit je kans. Het gaat om meer dan twintig games.

  Xbox Deals with Gold - UFC 2 en Forza Horizon DLC

  De wekelijkse Xbox Deals with Gold zijn vernieuwd. Waar we vorige week nog GTA 5 voor een habbekrats konden binnen halen, is het nu de beurt aan onder meer UFC 2 en verscheidene Forza Horizon DLC's

  UFC 2 gameplay trailer toont EA's nieuwste worstelgame

  EA Sports heeft een spectaculaire UFC 2 gameplay trailer online geplaatst. De video werd onthuld door uitgever Electronic Arts en toont de sequel van het Ultimate Fighting Championship in gamevorm.

  EA Sports UFC 2 release op 17 maart voor consoles

  De EA Sports UFC 2 release is bekendgemaakt. Op 17 maart komt de game uit voor de PS4 en Xbox One. Ook is er een nieuwe trailer met gameplay uitgegeven van de game. UFC 2 is de opvolger van het eerste deel.

  Eerste EA Sports UFC 2 trailer onthuld

  We hebben gisteren al een bericht kunnen lezen over de komst van de nieuwe game EA Sports UFC 2. Meer informatie zou vandaag volgen, en dat is ook zeker waar. Zojuist is de eerste EA Sports UFC 2 trailer verschenen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.