EA Sports UFC

  Uitgebracht voor Xbox One & PlayStation 4

  Genres: Sport & vechten

  Gemaakt door EA Canada en uitgegeven door EA Sports

  6.5

  EA Sports UFC Artikelen

  Gratis EA Access games overzicht - Wat zit er in de Vault?

  Er zijn behoorlijk wat gratis EA Access games in de EA Access Vault. Welke spellen zijn dat eigenlijk? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet.

  Xbox One launch titels - het volledige overzicht

  De Xbox One komt 5 september uit in Nederland. XGN zet de games die gelijk op de launchdatum beschikbaar zijn in een handig overzicht op een rijtje! Genoeg te gamen, zo blijkt!

  EA Sports UFC Review

  Het blijft een machtig gevoel wanneer je met jouw favoriete vechter in de Octagon overeind staat. Al enige welteverstaan, want het beeld is niet compleet zonder een bewusteloze tegenstander. THQ wist dit moment keer op keer prachtig vast te leggen in de UFC-titels, maar de vraag is of EA Sports dit ook zal lukken.

  PlayStation Store Update - UFC, MotoGP 14 en Le Tour de France 2014

  Het moment is daar! Tijd voor alweer een nieuwe PlayStation Store Update. Wil je weten wat voor een mooie dingen je deze week allemaal terugvindt in Sony's virtuele winkel? Neem dan een kijkje hieronder, waar wij de hoogtepunten voor je uitlichten.

  EA Sports UFC Preview - Veel potentie

  Stiekem zouden heel veel mensen wel een Mixed Martial Arts-vechter willen zijn. Het is alleen zo jammer dat een enkeltje naar de ziekenboeg al snel behaald is. Gelukkig zijn er genoeg manieren om veilig de digitale MMA-badass uit te hangen, zoals in EA Sports UFC.

  EA Sports UFC Nieuws

  Gratis EA Sports UFC update voegt vechters toe

  Binnenkort zal er een nieuwe update verschijnen voor EA Sports UFC. De update moet enkele nieuwe vechters aan de game toevoegen.

  EA Sports UFC krijgt in de toekomst gratis nieuwe personages

  Ontwikkelaar Electronic Arts maakt bekend dat EA Sports UFC in de toekomst nieuwe vechters aan zijn lijst met personages toe zal voegen. Deze updates zijn bovendien geheel gratis voor iedereen met een exemplaar.

  EA Sports UFC demo verschijnt 3 juni

  De demo van de aankomende vechtgame EA Sports UFC is vanaf 3 juni te downloaden. Dat laat Electronic Arts weten op Twitter.

  EA Sports UFC verschijnt op 17 juni

  EA Sports komt deze week met veel nieuws rondom de eerste UFC game van het bedrijf, EA Sports UFC. Gister werd namelijk al bekend dat Bruce Lee als personage in het spel zal zitten en nu is ook de releasedatum bekend. Daarnaast is ook onthuld dat er een demo zal komen.

  Bruce Lee als personage in EA Sports UFC

  De voormalige vechtspecialist en filmacteur Bruce Lee zal speelbaar zijn als personage in de aankomende vechtgame EA Sports UFC, zo maakt EA Sports op maandag bekend.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.