Dynasty Warriors 9

  Uitgebracht voor Xbox One & PlayStation 4

  Genres: Actie, avontuur & vechten

  Gemaakt door Omega Force en uitgegeven door Koei Tecmo

  Dynasty Warriors 9 Artikelen

  De top 10 beste Japanse games uit 2018 - Alle meesterwerken op een rij

  Japan heeft al veel meesterwerkjes gemaakt in de game-industrie. Zonder het land van de rijzende zon zou de gamewereld er heel anders uit zien. Er zijn zoveel toffe games, dat het moeilijk wordt om te kiezen. Maar welke zijn nou de beste uit 2018? Wij hebben de top 10 beste Japanse games uit 2018 voor je op een rij gezet.

  Dynasty Warriors 9 Nieuws

  Nieuwe Dynasty Warriors 9 trailer uitgebracht

  Er is een nieuwe Dynasty Warriors 9 trailer uitgebracht. De trailer van meer dan vijf minuten toont enkele nieuwe features en laat zien wat je van de gameplay kunt verwachten. Dynasty Warriors 9 is vanaf 13 februari verkrijgbaar voor PlayStation 4 en Xbox One.

  Eerste Dynasty Warriors 9 trailer uitgebracht

  Hoewel de game zelf al eind vorig jaar werd aangekondigd, is de eerste Dynasty Warriors 9 trailer pas recentelijk verschenen. In deze trailer krijgen we een blik op de grootse gevechten die de game zal bieden. Bekijk 'm bovenaan de pagina!

  Dynasty Warriors 9 release aangekondigd door Koei Tecmo

  Koei Tecmo heeft de Dynasty Warriors 9 release aangekondigd. Met de negende game in de serie is er besloten om het spel iets aan te passen. Hierdoor zou het spel vernieuwend blijven.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.