Dying Light Artikelen

  10 horrorgames om te spelen op vrijdag de 13de!

  Het is vrijdag de 13e, tijd om te griezelen! Deze top 10 games kun je vandaag rustig spelen, al is rustig niet helemaal het juiste woord....

  Beste Steam sales van dit moment - Tijd voor tombes en zombies

  Momenteel zijn er een aantal prachtige deals op Steam, waardoor gamers hun games voor een prikkie in huis kunnen halen. Deze keer lijkt het erop dat Steam het tijd vindt dat gamers gaan kruipen door de diepste tombes, gaan freerunnen in een zombie-overgoten wereld en nog veel meer. Dit zijn de beste Steam sales van dit moment.

  Top 8 vreselijke virussen in games waar we bang van worden

  Er zijn een hoop infecties bedacht om games intenser te maken. Ze komen vooral voor in horrorgames en deze infecties zijn gemaakt om zo angstaanjagend mogelijk te zijn en dat lukt soms heel goed. Hier is de top 8 vreselijke virussen in games waar we bang van worden.

  Top 10 beste online PS4 games voor 2 spelers

  Headset op, PlayStation Plus abonnement geactiveerd en gaan met die banaan! Er zijn enorm veel spellen om samen met je vrienden te doen, maar dit is onze top 10 beste online PS4 games voor 2 spelers. Dus er is geen plek voor een Knack 2 of Overcooked in dit overzicht.

  Top 5 beste zombie games om naast The Walking Dead te spelen

  Het is eind oktober en dat betekent een nieuw seizoen van The Walking Dead! Deze week was de eerste episode van alweer het achtste seizoen op TV. Fans kunnen opnieuw genieten van ranzige wandelende lijken, gruwelijke deaths en de immer groeiende baard van Rick. Wil je liever zelf zombies te lijf gaan, lees dan deze top 5 beste zombie games

  Top 5 first person games met goede combat

  Third person games waar je heerlijk klappen uit kan delen zijn er zeker! Toch lijkt het voor ontwikkelaars lastig first person games met goede combat te maken. Wil je niet oneindig blijven meppen met je wapenkolf of juist met één knop iemands nek omdraaien, dan blijft er een handjevol games over. Hier zijn vijf manieren hoe het wel moet!

  Top 5 beste DLC 2016 - Maakt het jaar compleet

  Meer dan eens bevatten games losse eindjes of is een verhaal juist zo goed uitgewerkt dat er honger naar meer is. Zulke zaken worden veelal opgelost door uitbreidingen voor spellen uit te brengen zodat je net nog even wat plezier uit je favoriete titels kan halen. Dit is de top 5 beste DLC 2016.

  Top 10 beste zombie games waar je nooit levend uit komt

  Zombie games zijn al jarenlang een favoriet van veel gamers. Het aanbod aan zombie games is enorm, van de serieuze survival games als DayZ en H1Z1 tot de grappige cartoonachtige zombies in Plants VS Zombies. Er is een zombie game voor iedereen, maar welke zombie games zijn nu het beste? Dat lees je in onze Top 10 beste Zombie games

  De tofste easter eggs volgens de XGN redactie

  Met Pasen is het een leuke bezigheid voor de kinderen om verstopte eieren te zoeken. Wij gamers zijn daar natuurlijk al het hele jaar in getraind door het constant zoeken naar easter eggs in games. Speciaal voor Pasen zijn we met een mandje over de redactie gelopen en hebben de tofste easter eggs volgens de XGN redactie verzameld!

  De top 10 beste games van 2015 volgens Theo Weber

  Theo zit al jaren in de redactie en wat zijn we blij met hem! De beste man is nooit te beroerd om een special uit de mouw te schudden. Bovendien kan die ziek goed gamen. Eerder dit jaar versloeg die gewoon even pro spelers in Street Fighter V. Hoppa, alsof het niets is. Dit is de top 10 beste games van 2015 volgens Theo!

  De top 10 beste games van 2015 volgens Jeroen Ruiter

  Jeroen ging vrolijk mee dit jaar naar gamescom. Hij is een gamer in hart en nieren. Speelt veel op de PC, PS4 én schafte zelfs een Xbox One aan. Nu hoopt hij op een ticket naar E3. Maar voor het zover is, is dit de top 10 beste games van 2015 volgens Jeroen!

  De top 5 beste games van 2015 volgens Ramon Hagenbeuk

  Ramon noemen we altijd voor de grap de lokale uitsmijter. Zo'n ruige boy. Maar eigenlijk klopt daar niets van. Want Ramon heeft het hart op de juiste plaats en wil altijd alles wel doen: even reportage presenteren, een review tikken of een special schrijven. Dit is de top 5 beste games van 2015 volgens Ramon Hagenbeuk!

  Dying Light The Following Preview - DLC voor de fans

  Dying Light krijgt binnenkort nieuwe downloadbare content in de vorm van The Following. Op de Gamescom 2015 konden wij de nieuwe DLC alvast even uitproberen. Of The Following een goede toevoeging is aan Dying Light, lees je in de Dying Light The Following preview!

  Beste 5 co-op zomer games - Samen de zomer door

  De zomer staat weer voor de deur en dat is altijd een periode met veel vrije tijd. Deze tijd kan je goed besteden om samen met vrienden een lekker potje te gamen. Welke games lenen zich voor ultiem teamwork in deze warme zomer? Dit zijn de beste 5 co-op zomer games!

  De top 5 beste parkour games - Free running op z'n best

  Mirror's Edge 2 is aangekondigd, een game vol met parkour mogelijkheden. Tijd om te kijken welke games free running mogelijkheden hebben. Maar wat zijn nou de beste top 5 parkour games? Wij zetten de top 5 beste parkour games op een rij!

  Dying Light wiki - tips en tricks

  De tweede Dying Light DLC, Ultimate Survivor en de gratis Hard Mode zijn vanaf vandaag verkrijgbaar. Tijd om de wereld van Harran weer in te duiken om zombies te slachten en te overleven. Hier is de eerste en beste Dying Light wiki met tips en tricks.

  Looten en craften in Dying Light - Tips!

  In Dying Light kom je als miezerig mensje in een wereld vol zombies terecht. Al snel leer je waar het in de game om gaat: rennen voor je leven! Maar de game gaat ook over andere dingen, waardoor je wellicht niet meer zo hard hoeft te rennen. Looten en craften. Wij geven je een paar tips om dit makkelijker te maken

  Dying Light easter eggs - De vijf leukste!

  Dying Light mag dan nog niet zo lang uit zijn, dat betekent niet dat gamers nu al een aantal leuke Dying Light easter eggs gevonden hebben. Van Mario tot Half-Life, dit zijn de 5 leukste easter eggs in Dying Light!

  Dying Light Review - Rennen voor je leven!

  Zombie survival, we kunnen er op zijn zachtst gezegd in zwemmen. In de groeiende berg zombie games wordt het steeds lastiger om de parels er tussenuit te vissen. Dying Light is de nieuwste zombie game waarvan verwacht wordt dat hij met kop en schouders boven de massa uit zal steken. Heeft Techland (Dead Island) deze belofte waargemaakt?

  Overzicht co-op games begin 2015

  Hey jij! Ja, jij daar! Gamen is toch het leukst samen met vrienden? Maar welke games moet je dan spelen begin dit jaar? XGN heeft het voor je geregeld en alle co-op games van begin dit jaar voor je op een rijtje gezet. Dit zijn 8 co-op games om het begin van 2015 door te komen!

  5 leuke horror games voor 2015!

  Wie herinnert zich P.T. niet? De demo van Silent Hills waarbij iedereen in zijn broek scheet of in ieder geval doodsangsten uitstond?! Het duurt nog even voor Silent Hills uitkomt, maar in 2015 hebben we wel spannende andere horrogames. Dit zijn 5 leuke horror games voor 2015 om in de gaten te houden!

  Dying Light Preview - Zombie survivalgame met potentie

  Zombie games zijn hot. We worden er inmiddels zo erg mee overspoeld, dat het steeds lastiger wordt om de pareltjes eruit te pikken. De zombie survival game Dying Light van Warner Bros is de eerstvolgende grote titel die je middenin de zombie apocalyps dropt met als doel te overleven. Kan Dying Light zich van de huidige tsunami aan zombiegames onderscheiden?

  Dying Light Preview - Opgejaagd in de co-op

  Terwijl de Dead Island reeks is overgenomen door ontwikkelaar Yager, slaat Techland zijn eigen weg in en komt met Dying Light. Deze zombiegame zet je wederom tegenover honderden ondoden en geeft je de opdracht te overleven. Toch komt er net wat anders bij kijken dan de eerdergenoemde serie. Weet Dying Light een frisse ervaring af te leveren?

  Dying Light Preview - Overleven lijkt onmogelijk

  Een survival-horror waarin zombies geen wandelaars, maar supergestoorde sprinters zijn. Dying Light neemt overlevingshorror wel heel serieus.

  De 10 tofste co-op games die nog uit moeten komen!

  Na de laatste editie van de E3 lijkt het alsof co-op games hotter zijn dan ooit. Mensen die graag een coöperatief potje gamen, kunnen de toekomst positief tegemoet zien. Een tijd geleden zagen we de plotse populariteit van de ouderwetse pijl en boog in games. Nu lijkt hetzelfde te gebeuren, maar dan met co-op games.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.