Dying Light: The Following Enhanced Edition

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & PC

  Genres: Actie, avontuur, survival horror, shooter & first-person shooter

  Gemaakt door Techland en uitgegeven door Warner Bros. Interactive

  8.7

  Dying Light: The Following Enhanced Edition Artikelen

  Top 10 beste online PS4 games voor 2 spelers

  Headset op, PlayStation Plus abonnement geactiveerd en gaan met die banaan! Er zijn enorm veel spellen om samen met je vrienden te doen, maar dit is onze top 10 beste online PS4 games voor 2 spelers. Dus er is geen plek voor een Knack 2 of Overcooked in dit overzicht.

  Top 5 beste zombie games om naast The Walking Dead te spelen

  Het is eind oktober en dat betekent een nieuw seizoen van The Walking Dead! Deze week was de eerste episode van alweer het achtste seizoen op TV. Fans kunnen opnieuw genieten van ranzige wandelende lijken, gruwelijke deaths en de immer groeiende baard van Rick. Wil je liever zelf zombies te lijf gaan, lees dan deze top 5 beste zombie games

  Top 5 first person games met goede combat

  Third person games waar je heerlijk klappen uit kan delen zijn er zeker! Toch lijkt het voor ontwikkelaars lastig first person games met goede combat te maken. Wil je niet oneindig blijven meppen met je wapenkolf of juist met één knop iemands nek omdraaien, dan blijft er een handjevol games over. Hier zijn vijf manieren hoe het wel moet!

  Top 5 beste horror games 2016 - Gruwelijk!

  2016 was een prima jaar voor gamers. Voor ieder was er wat wils. Zo ook voor horrorfanaten die niet vies zijn van wat ingewanden of een flinke jump scare. Maar ook voor degenen die kunnen genieten van simpelweg een beklemmende sfeer. Voor deze mensen is deze top 5 beste horror games 2016 gemaakt! Wees niet bang en lees snel verder.

  Top 5 beste DLC 2016 - Maakt het jaar compleet

  Meer dan eens bevatten games losse eindjes of is een verhaal juist zo goed uitgewerkt dat er honger naar meer is. Zulke zaken worden veelal opgelost door uitbreidingen voor spellen uit te brengen zodat je net nog even wat plezier uit je favoriete titels kan halen. Dit is de top 5 beste DLC 2016.

  Dying Light: The Following Enhanced Edition Nieuws

  Tweede gratis Dying Light DLC nu beschikbaar

  In juni liet ontwikkelaar Techland doorschemeren het komende jaar gratis DLC uit te willen brengen voor Dying Light. De eerste is afgelopen zomer verschenen, genaamd Reinforcements. Vandaag wordt ermee verder gegaan nu de tweede gratis Dying Light DLC uitkomt, met de naam Lethal Inventions.

  Dying Light update brengt eye tracking naar de game

  Twee jaar na de release van Dying Light komt ontwikkelaar Techland met een nieuwe update. Deze voegt eye tracking ondersteuning toe aan de game. De Dying Light update voegt opties toe aan de game om deze met een speciale eye tracking controller te spelen.

  Dying Light Zombiefest 2 zal vandaag van start gaan

  Via zijn eigen website heeft Techland aangekondigd dat de speciale versie van Be The Zombie ook tijdens Kerst weer terug zal komen. Tijdens Dying Light Zombiefest 2 zal je worden beloond met speciale prijzen.

  Dying Light bounty maakt de nachten langer

  De zombieslachter parcours game Dying Light is nog steeds springlevend. Techland, ontwikkelaar van het spel, blijft de game nieuwe bonussen en uitdagingen geven om spelers bezig te houden. Een nieuwe Dying Light bounty, genaamd Sun Eclipse, is daarom aan de game toegevoegd.

  Dying Light Nightmare Row novel is beschikbaar gekomen

  Een gigantische zombiesurvival game waarin je al je eigen droomwapens kan creëren, klinkt als de droom van menig gamer. Dying Light heeft dan ook het zombiegenre eigenhandig veranderd en een grote fanbase achter zich weten te krijgen. Om de zombiewereld nog meer uit te breiden, wordt er een Dying Light Nightmare Row novel uitgebracht.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.