Dungeons & Dragons: Chronicles of Mystara

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3, Wii U & PC

  Genres: Actie, avontuur & role-playing

  Gemaakt door Iron Galaxy Studios en uitgegeven door Iron Galaxy Studios & Capcom

  Dungeons & Dragons: Chronicles of Mystara Artikelen

  Nintendo eShop Update: Mario Kart 8 en Coaster Creator 3D

  Het vakantiegeld is weer gestort voor velen, dus dat betekent dat er weer gamebudget is, toch? Zo niet, geen probleem, Nintendo heeft ook veel koopjes deze week.

  Xbox Deals of the Week: Call of Duty: Ghosts en Final Fantasy

  Een nieuwe weekm een nieuwe deal. Microsoft lijkt wel gek geworden, want deze week zijn diverse triple A-titels in de aanbieding die nog vrij nieuw zijn ook. Niet alleen Call of Duty: Ghosts en Final Fantasy, maar nog veel meer.

  Nintendo eShop Update: Super Mario Bros. 3 en veel meer games

  Een extra lange eShop-update vandaag. Een update voor maar liefst twee weken, want Nintendo zet volgende week geen nieuwe games in de eShop. Behalve degenen waarbij het speciaal is aangegeven.

  Nintendo eShop Update: Toki Tori 2 en Dungeons & Dragons

  Het weer zit niet echt mee de laatste dagen, waardoor het een goed idee is om lekker op de bank te kruipen met een Wii U-controller of een 3DS in je hand. Je hoeft niet zeiknat te worden, want je hoeft niet naar de winkel voor leuke games. Die kun je ook deze week weer gewoon downloaden in de eShop.

  Dungeons & Dragons: Chronicles of Mystara Nieuws

  Gratis PlayStation Plus games oktober bekend

  Er is weer een nieuwe maand aangebroken, en een nieuwe maand betekent een hoop nieuwe games voor PlayStation Plus-leden. Sony heeft de titels bekendgemaakt via het officiële PlayStation Blog.

  Wii U-versie Dungeons and Dragons vertraagd

  Dungeons and Dragons: Chronicles of Mystara is vertraagd tot ergens in september. De Wii U game stond voor deze maand op de planning.

  Capcom maakt E3 line-up bekend

  Komende maandag begint de Electronic Entertainment Expo in Los Angeles. Capcom is ook aanwezig met de nodige games. Het bedrijf heeft nu bekendgemaakt welke games het tijdens het evenement laat zien.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.