Dungeon Siege III Artikelen

  Dungeon Siege III Review

  Dungeon Siege werd vroeger geroemd door haar aparte invalshoek. Waar normale RPG's zich netjes aan de 'regels' van RPG's hielden, besloot de studio achter Dungeon Siege eens buiten de lijnen te treden. Het succes was groots, waardoor we nu Dungeon Siege III in onze consoles kunnen schuiven.

  Dungeon Siege III Preview

  Het is nogal gevaarlijk om een typische PC-game naar de consoles te brengen. Je ziet het meerdere malen verkeerd gaan. Nou ja, soms loopt het goed af, maar vaak prefereren de gamers dan vooral de PC-versie. Daarom is het nog maar de vraag of Dungeon Siege III, het langverwachte nieuwe deel uit de bekende PC-franchise, bij de console gamers zal aanslaan.

  Dungeon Siege III Preview

  Dungeon Siege is eigenlijk een echte PC-franchise. Het heeft tot nu toe twee schitterende games opgeleverd, die ook nog een groot succes werden. Maar deel drie liet tot voor kort lang op zich wachten. Square Enix maakte namelijk bekend dat Dungeon Siege III eraan kwam. Hartstikke mooi, of toch niet? De fans kregen namelijk ook te horen dat Dungeon Siege III een overstap naar de Xbox 360 en PlayStation 3 maakt. Raakt de franchise zijn authenticiteit hiermee kwijt?

  Dungeon Siege III Nieuws

  Xbox Live deals van deze week - The Witcher 3 en Just Cause 3

  Elke week komt Microsoft met Xbox Live deals, dit zijn games die in de aanbieding zijn voor Xbox One en Xbox 360 gebruikers. Deze week is geen uitzondering. Deze week kunnen Xbox bezitters onder andere Call of Duty, Just Cause 3, Need for Speed en The Witcher 3 met hoge kortingen binnen slepen.

  Games with Gold titels speelbaar op de Xbox One

  De november Games with Gold titels zijn bekendgemaakt. Vanaf komende maand zijn de Games with Gold van de Xbox 360 ook standaard speelbaar op de Xbox One.

  Volgende maand Dungeon Siege III demo

  Square Enix kondigt aan volgende maand met een demo te komen van Dungeon Siege III. PC-eigenaren kunnen voor de release al met de demo aan de slag, terwijl Xbox 360- en PlayStation 3-eigenaren een paar dagen na de release de game kunnen testen.

  Volgende week een Dungeon Siege III demo

  Square Enix heeft aangekondigd met een demo te komen van Dungeon Siege III. De Xbox 360 demo moet volgende week verschijnen, PlayStation 3 en PC-gamers kunnen er over twee weken mee aan de slag.

  Dungeon Siege III zal minder bugs bevatten dan vorige Obsidian game

  Afgelopen jaar werd het vierde deel uit de Fallout serie uitgegeven. Dit deel werd echter niet ontwikkeld door Bethesda, maar door Obsidian Entertainment. Helaas zat het spel vol met bugs en werd het hierdoor niet zo goed ontvangen als men gehoopt had.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.