DriveClub

  Uitgebracht voor PlayStation 4

  Genres: Racing

  Gemaakt door Evolution Studios en uitgegeven door Sony Computer Entertainment

  7

  DriveClub Artikelen

  De beste PS4 games op een rijtje - Het volledige overzicht van exclusieve titels!

  Sony heeft met de PlayStation 4 een goudmijntje in handen en dat heeft deels te maken met de exclusieve games. Met de volgende generatie in het vizier is het tijd om de beste PS4 games die exclusief zijn voor het platform op een rijtje te zetten. We zetten nu niet tien, maar alle 34 voor je op een rijtje!

  Beste PS4 graphics - Want het oog wil ook wat

  Iedere gamer kent wel het motto “gameplay over graphics”. Dit is natuurlijk waar, maar zeg nou zelf; het oog wil ook wat! Wij zetten daarom de games met de beste PS4 graphics voor jullie op een rij. Belangrijk: de titels op deze lijst zijn op willekeurige volgorde!

  Top 10 goedkope PlayStation 4 games voor onder de kerstboom

  Sinterklaas is het land uit en de volgende feestdagen staan alweer voor de deur. Bij sommigen zal de kerstboom misschien al staan en daar moeten natuurlijk wel wat cadeautjes onder. Hier kun je 10 goedkope PlayStation 4 games vinden die deze taak kunnen vervullen. Games die rond de 20 euro kosten!

  DriveClub VR Review - In de eerste versnelling

  Trek je racekleding aan want speciaal voor de PlayStation VR heeft Evolution Studios DriveClub een upgrade gegeven. Vanaf heden voel je je helemaal een echte autocoureur met DriveClub VR. Hoe de game zich manifesteert in virtual reality, lees je in deze DriveClub VR Review.

  DriveClub Bikes Review - Nieuwe manier van spelen

  DriveClub moest dé racegame worden voor de PlayStation 4. Nu, een aantal jaar later, komen de makers van DriveClub met een standalone add-on voor de racegame. Het gaat om niets minder dan motoren. Lees hier onze DriveClub Bikes review.

  DriveClub Nieuws

  PlayStation 4 Hits aangekondigd - Klein prijsje, hoge kwaliteit

  PlayStation 4 Hits is aangekondigd: een aantal oude games die Sony in een nieuw jasje steekt. Voor een ieder die pas net een PlayStation 4 heeft of simpelweg één van deze titels gemist heeft, is dit je kans. Het gaat om meer dan twintig games.

  Drie nieuwe PS4 bundels volgende maand in de verkoop

  Sony Europa heeft aangekondigd dat er drie nieuwe PS4 bundels in de verkoop gaan in november. Elke bundel bevat een Playstation 4 1TB, Uncharted 4: A Thief's End en twee andere games.

  PlayStation Store updates van deze week

  Dit zijn de Europese PlayStation Store updates van deze week. De betreffende spellen zullen op de hieronder genoemde dagen beschikbaar komen via de PlayStation Store.

  Driveclub VR verkrijgbaar voor 20 euro bij bezit season pass

  Driveclub VR komt op 13 oktober naar de PS4 in de vorm van een standalone game. Als je de Driveclub season pass al hebt, dan betaal je niet 40, maar 20 euro voor de VR-versie van Driveclub. Eigenaars van de fysieke of digitale 'normale' versie van Driveclub vissen alsnog achter het net.

  PlayStation VR demo's gratis bij aankoop PSVR

  Sony heeft bekendgemaakt dat de PlayStation VR geleverd wordt met acht games op een PlayStation VR demodisc. Kopers van de VR-bril kunnen dan direct aan de slag met probeerversies van enkele virtual reality games.

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.