Dragon's Lair Artikelen

  Dragon's Lair Review

  Dragon’s Lair kan genoemd worden als een klassieker. Niet omdat de game zo bekend was, maar vanwege zijn leeftijd. In 1983 kwam het spel namelijk uit op een laserdisc. Ook was de game in de speelhallen te spelen en je moest zelfs twee keer zoveel betalen om de game te spelen, in vergelijking met andere arcadekasten die in een hal stonden. Nu zitten we in 2012. Is de game nog steeds leuk om te spelen na al die jaren?

  Wekelijkse Xbox Live Update - Oldschoolness

  Na vorige week een dieptepunt qua content te constateren, is Xbox Live Arcade ditmaal weer tot de nok toe gevuld. Lees dus snel wat er allemaal te downloaden valt.

  Dragon's Lair Review

  Wat krijg je als een game een verzameling van quick time events is, voorzien is van mooie tekenfilmpjes en bijna dertig jaar na zijn originele release al op 64 verschillende platformen is verschenen? Een game die vele malen minder episch is dan zijn titel doet vermoeden: Dragon's Lair.

  Dragon's Lair Nieuws

  Actie en avontuur in nieuwe Xbox 360 Deal of the Week

  Na de aanbieding van afgelopen week is het deze tijd voor weer heel wat anders. De nieuwe Deal of the Week op de Xbox 360 staat helemaal in het teken van actie en avontuur.

  Sony lanceert 'Knights and Witches' actie op PSN

  De Europese PlayStation Store heeft nu tijdelijk games in de aanbieding die horen bij de 'Knights and Witches' promotie actie.

  Veel actie in nieuwe Deal of the Week

  Er is weer een nieuwe Deal of the Week voor de Xbox 360. Deze week is er tijd voor actie, zo is veel downloadbare content van Street Fighter X Tekken in de aanbieding.

  Deadliest Warrior in nieuwe Deal of the Week

  Een nieuwe Deal of the Week op de Xbox 360 betekent weer nieuwe aanbiedingen. Deze week staat vooral in het teken van Deadliest Warrior.

  Deux Ex: Human Revolution content in nieuwe Deal of the Week

  Het is weer tijd voor een nieuwe Deal of the Week op de Xbox 360, ofwel er is tijdelijk bepaalde content in de aanbieding. Deze week staat vooral in het teken van Deus Ex: Human Revolution.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.