Dragon's Dogma: Dark Arisen

  Uitgebracht voor Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4, Switch & PC

  Genres: Actie & role-playing

  Gemaakt door Capcom en uitgegeven door Global Distributie

  6.5

  Dragon's Dogma: Dark Arisen Artikelen

  Dragons Dogma Dark Arisen Review - Mosterd na de maaltijd

  Capcom maakt er een sport van om de houdbaarheidsdatum van Dragon’s Dogma tot in de oneindigheid op te rekken. Vijfenhalf jaar nadat het origineel op de vorige generatie spelcomputers verscheen, is de van oorsprong Japanse rpg nu ook op Xbox One en PlayStation 4 te spelen. Mosterd na de maaltijd? Lees het in onze Dragons Dogma Dark Arisen review.

  Game releases oktober - Wolfenstein 2 en Assassin's Creed

  De hardcore gamer kan weer in zijn handjes wrijven. Oktober is namelijk een topmaand waarin veel grote titels eindelijk speelbaar worden. Wij hebben alle aankomende spellen voor je op een rijtje gezet in deze lijst met game releases oktober!

  Top 5 games met draken - Voor de drakendoders en liefhebbers

  Nu het bekend is dat de ontwikkeling van Scalebound gestopt is, moeten drakendoders -en liefhebbers met andere games aan hun trekken komen. Dus wil je een goed alternatief op Scalebound? Check dan onze top 5 games met draken!

  Dragon's Dogma Dark Arisen PC Review - Nog steeds cool

  Draken. Draken zijn cool. Het verslaan van draken blijft een genot, ongeacht de game die je speelt. In Dragon’s Dogma dien jij een draak te verslaan, omdat je bent uitverkoren. Het origineel kwam uit in 2012, maar nu is daar de PC versie. Is de game na bijna drie jaar nog steeds leuk? Je leest het in de review.

  Xbox Deals of the Week: DMC en Sleeping Dogs

  Waar we de vorige keer werden doodgegooid met worstelpraktijken, weet Microsoft Xbox Live Gold-leden deze week te trakteren op pure AAA-titels. Geen DLC, maar volledige games.

  Dragon's Dogma: Dark Arisen Nieuws

  Dragon's Dogma serie in anime-stijl aangekondigd door Netflix

  De actie-RPG van Capcom krijgt in april al een Nintendo Switch-versie, maar Netflix maakt bekend dat zij een Dragon's Dogma serie gaan maken in anime-stijl. Wanneer deze serie uit zal komen is nog niet duidelijk. Dit zal wel een Netflix Original worden.

  Dragon's Dogma Dark Arisen Remastered release is bekend

  Capcom heeft de Dragon's Dogma Dark Arisen Remastered releasedatum bekendgemaakt voor de PlayStation 4 en Xbox One. De aankondiging is met een trailer gekomen. Op 3 oktober kunnen we Dragon’s Dogma: Dark Arisen verwachten.

  Dragon's Dogma Dark Arisen release voor PS4 en Xbox One onthuld

  De Dragon's Dogma serie van Capcom komt naar de huidige generatie consoles. Capcom heeft vandaag een Dragon's Dogma Dark Arisen release aangekondigd voor de PlayStation 4 en Xbox One.

  Xbox Live Deals week 15 - Destiny, Batman en je eigen boerderij

  Elke week gaan er in de Xbox Store enkele games in de uitverkoop. Welke het deze week zijn, check je in onze Xbox Live Deals week 15. Ze kunnen een behoorlijk verschil maken in de portemonnee.

  Dragon's Dogma sequel is een mogelijkheid

  Met de komst van Dragon's Dogma: Dark Arisen, spreekt Capcom over een mogelijke Dragon's Dogma sequel. Dark Arisen is de PC port van het originele Dragon's Dogma, dat destijds voor de PS3 en Xbox 360 uitkwam.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.