Dragon Quest Heroes: The World Tree's Woe and the Blight Below

  Uitgebracht voor PlayStation 4 & Switch

  Genres: Actie, avontuur & role-playing

  Gemaakt door Omega Force en uitgegeven door Square Enix

  7.5

  Dragon Quest Heroes: The World Tree's Woe and the Blight Below Artikelen

  Nintendo Switch Launch Games - Deze krijg je op launch (en daarna)

  Het is bijna zo ver. De Nintendo Switch komt op 3 maart uit en brengt gloednieuwe games naar de nieuwe console van Nintendo. Welke games kunnen we verwachten? Wij zetten in een overzicht alle Nintendo Switch launch games waar je in de toekomst mee aan de slag kunt gaan!

  Paris Games Week 2015 verwachtingen - Wat gaan we zien?

  De Paris Games Week van 2015 komt steeds dichterbij en vindt op 28 oktober plaats in Frankrijk. Het belooft een spannend evenement te worden met aankondigingen van Sony, Square Enix en andere ontwikkelaars. Om je alvast te voorbereiden op alle nieuwe aankondigingen, hebben we hier de Paris Games Week 2015 verwachtingen opgesteld.

  Dragon Quest Heroes Review - Een kleurrijke JRPG

  Hou jij van honderden monsters tegelijk vermoorden in een kleurrijke setting? Dan is Dragon Quest Heroes: The World Tree’s Woe and the Blight Below, zoals de game volluit heet, misschien wel iets voor jou. Lees in onze Dragon Quest Heroes review meer over deze PlayStation 4 exclusive.

  Dragon Quest Heroes Preview - Koddige hack 'n slasher

  Vrolijk hacken en slashen, dat biedt Dragon Quest Heroes in hoge mate. De franchise kent een lange geschiedenis en dit deel is een test voor uitgever Square Enix om te kijken of Europese gamers het RPG hakwerk nog kunnen waarderen. We versloegen voor deze Dragon Quest Heroes preview duizenden monsters en hieronder lees je onze bevindingen!

  Dragon Quest Heroes: The World Tree's Woe and the Blight Below Nieuws

  Nintendo Switch krijgt Square Enix game

  Yosuku Matsude, de CEO van Square Enix, heeft laten weten dat het bedrijf zich focust op de Nintendo Switch. Er zijn al drie games bekendgemaakt voor de Switch, maar de ontwikkelaar laat weten dat er nog een Square Enix game aan zit te komen voor de console.

  Nintendo Switch hoesje getwitterd vanuit Japan

  In Japan lijken er al fysieke exemplaren te liggen van Nintendo Switch games, of in ieder geval de hoesjes van de game. Vanuit Japan zijn er foto's getwitterd van een Nintendo Switch hoesje.

  Square Enix gamescom 2015 line-up onthuld

  Square Enix heeft zijn line-up voor gamescom 2015 bekendgemaakt. Naast presentaties en live-demo's biedt de Square Enix gamescom 2015 line-up spelers ook de mogelijkheid zelf een aantal nieuwe games te spelen.

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.