Dragon Quest Heroes II: Twin Kings and the Prophecy's End

  Uitgebracht voor PlayStation 4, Switch & PC

  Genres: Actie & role-playing

  Gemaakt door Koei Tecmo en uitgegeven door Square Enix

  8

  Dragon Quest Heroes II: Twin Kings and the Prophecy's End Artikelen

  Top 5 beste games 2017 van Theo Weber

  [Rox over Theo]: Theo is een man die ik niet in mijn redactie wil missen. Hij is een gamer in hart en nieren, weet veel, schrijft veel, gamet veel. En hij haalt 9 van de 10 keer zijn deadlines. Wat knap is omdat hij ook nog meer dan 50 games heeft versleten dit jaar. Dit is de top 5 beste games 2017 van Theo!

  Reageer en Win - Dragon Quest Heroes 2 en Console Skins! (week 21)

  In onze rubriek Reageer en Win! maak je iedere week kans om mooie prijzen te winnen. Wij geven iedere week een game of andere toffe spullen weg die je met een originele reactie op XGN kan winnen. Kijk snel wie de winnaars zijn van het Soedesco game pakket in de nieuwe Reageer en Win! video hierboven!

  Dragon Quest Heroes 2 karakters - Helden uit alle windstreken!

  Dragon Quest Heroes bracht in 2015 al een heleboel bekende karakters uit verschillende Dragon Quest games bij elkaar. In Dragon Quest Heroes 2 is dat niet anders. Maar welke karakters uit de franchise kom je precies tegen? Je leest het in deze Dragon Quest Heroes 2 karakters special!

  Dragon Quest Heroes 2 Tips - Vijf tips om de sterkste te worden!

  Dragon Quest Heroes 2 is al even uit en deze game combineert het musou genre met de RPG elementen uit Dragon Quest. Een erg toffe mix, zoals in de review te lezen is. Maar het levert ook wat uitdagingen op. Wij geven je daarom vijf Dragon Quest Heroes 2 tips!

  Dragon Quest Heroes 2 Review - Heerlijke mix van musou en RPG

  Na het succes van Dragon Quest Heroes slaan Square Enix en Koei-Tecmo weer de handen ineen voor een vervolg. Dragon Quest Heroes 2 brengt je meer dan het origineel en dat is altijd fijn. Tegelijkertijd zijn er ook wat mindere punten op te merken in vergelijking met het vorige deel. Lees snel verder in deze Dragon Quest Heroes 2 review!

  Dragon Quest Heroes II: Twin Kings and the Prophecy's End Nieuws

  Dragon Quest Heroes 2 release deze week voor PS4

  De Dragon Quest Heroes 2 release vindt plaats op 28 april 2017. Dan zal de hack-and-slash RPG uitkomen voor de PlayStation 4.

  Nintendo Switch krijgt Square Enix game

  Yosuku Matsude, de CEO van Square Enix, heeft laten weten dat het bedrijf zich focust op de Nintendo Switch. Er zijn al drie games bekendgemaakt voor de Switch, maar de ontwikkelaar laat weten dat er nog een Square Enix game aan zit te komen voor de console.

  Dragon Quest Heroes 2 demo nu in de PSN store

  Verdedig je koninkrijk in de nieuwe demo van Dragon Quest Heroes 2. Square Enix heeft vandaag de Dragon Quest Heroes 2 demo op PSN geplaatst.

  Dragon Quest Heroes II naar Europa voor de PlayStation 4

  Vorig jaar verscheen Dragon Quest Heroes, een soort Dynasty Warriors in een wereld van Dragon Quest. De game werd goed ontvangen en het tweede deel verscheen eerder dit jaar in Japan. Het PlayStation Blog heeft zojuist aangekondigd dat Dragon Quest Heroes II naar Europa komt.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.