Dragon Quest Builders

  Uitgebracht voor PlayStation 4, PlayStation Vita & Switch

  Genres: Avontuur & role-playing

  Gemaakt door Square Enix en uitgegeven door Square Enix

  8.5

  Dragon Quest Builders Artikelen

  Bouwen in games - 10 games waarin je je creativiteit kwijt kunt

  Er zijn veel gamegenres, en veel activiteiten waar je een game omheen kunt bouwen. Er zijn games waarin je moet rennen, springen, schieten, en ga zo maar door. Vaak moet dat met een bepaald doel dat bepaald wordt door de game, maar wat als je wat creatiever wil zijn? Hier zijn 10 games waarin je naar eigen inzicht kunt bouwen.

  Top 10 beste open world games op de Switch tot nu toe

  De Nintendo Switch bevindt zich nog in haar jonge jaren, maar dat neemt niet weg dat er al flink wat toppertjes zijn binnen het genre. Wij zetten de tien beste open world games op de Switch voor je op een rijtje, zodat je weet waar je flink wat tijd aan kunt spenderen

  Waarom je Dragon Quest Builders moet spelen - Daar kun je op bouwen!

  Voel je een god en bouw een flink aantal blokken op elkaar om de wereld van Dragon Quest zo in te richten zoals jij dit voor ogen had. Dragon Quest Builders verscheen onlangs op de Nintendo Switch en scoorde hoog in onze review. Nu is het tijd om eens te kijken waarom je Dragon Quest Builders moet spelen.

  Dragon Quest Builders Switch Review - Overal bouwen!

  Wat krijg je als je Minecraft combineert met een JRPG? Dragon Quest Builders! De wereld is verwoest en jij bent de enige die hem blokje voor blokje kan herbouwen. Lees er alles over in deze Dragon Quest Builders Switch Review!

  Dragon Quest Builders Review - Minecraft ver voorbij

  Indiegame Minecraft is al sinds 2009 razend populair. En dat is niet onopgemerkt gebleven bij grote ontwikkelaars als Square Enix. Die komt nu met een game die veel wegheeft van de populaire bouwgame. In deze Dragon Quest Builders review lees je of dit een regelrechte Minecraft kloon is of niet.

  Dragon Quest Builders Nieuws

  Dragon Quest Builders Switch versie heeft een releasedatum

  De Dragon Quest Builders Switch versie heeft eindelijk een releasedatum. Vanaf 9 februari kunnen we aan de slag met de bouwgame.

  Dragon Quest Builders Switch versie bekendgemaakt

  Nintendo heeft zich niet bepaald ingehouden tijdens de afgelopen Nintendo Direct. Na alle releases die al zijn aangekondigd, komt de Dragon Quest Builders Switch release er ook nog bij.

  Square Enix Dragon Quest titels komen vaker naar het westen

  Als het aan Square Enix ligt, dan zal het westen meer Dragon Quest games zien in de toekomst. De Square Enix Dragon Quest franchise bestaat inmiddels 30 jaar. Noriyoshi Fuijmoto, producent van Dragon Quest, vindt het jammer dat nog zo weinig westerse gamers met de franchise in aanraking komen.

  Dragon Quest Builders Demo nu beschikbaar

  Dragon Quest Builders verschijnt pas in oktober, maar als je de game alvast wilt uitproberen, kun je de Dragon Quest Builders demo nu gratis downloaden.

  Dragon Quest Builders trailer geeft meer details over de gameplay

  Met de nieuwe Dragon Quest Builders trailer krijgen we een nog beter kijkje naar hoe de gameplay er uit zal zien. Dragon Quest Builders is een spin-off van de beroemde Japanse RPG Dragon Quest. Het zevende deel van de Dragon Quest series 'Dragon Quest VII' komt eerdaags uit voor de Nintendo 3DS.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.