Dragon Ball Z: Battle of Z Artikelen

  Top 5 beste Dragon Ball Z momenten - Legendarisch!

  We hebben met Dragon Ball Xenoverse één van de beste Dragon Ball Z games allertijden. In alles is de fighter een ode aan de animé die miljoenen fans in zijn greep hield. Maar welke legendarische momenten herbergt Dragon Ball Z ook alweer? Een overzicht van de top 5 beste Dragon Ball Z momenten.

  20 video game franchises die nooit meer weg gaan

  Als het niet kapot is, hoef je het ook niet te maken toch? In de geschiedenis van gaming hebben we veel series zien komen en gaan, maar deze franchises zijn zó hardnekking dat ze ons nooit meer zullen verlaten. Dit zijn 20 video game franchises die nooit meer weg gaan!

  Xbox Live Deals with Gold: superveel helden voor je centjes

  Wat hebben Injustice, Spider-Man en Batman Arkham gemeen? Het zijn allemaal superheldenspellen. Microsoft trekt ze deze week uit de kast voor een fijne afprijzing voor gelukkigen met Xbox Live Gold.

  Wekelijkse Xbox Live Update - Back to basics

  Xbox Live gaat deze week back to basics: geen arcadegames, geen demo's, alleen add-ons. Want dat is wat we allemaal willen. Toch?

  Dragon Ball Z: Battle of Z Review

  In navolging van Dragon Ball Z: Battle of Gods, de eerste film van Goku en zijn vrienden sinds zeventien jaar, komen de makers van Artdink op geen denkbaar beter tijdstip met een nieuwe Dragon Ball-game op de proppen: Battle of Z, een vanaf de grond opnieuw gebouwd deel. De hamvraag is of het de zure nasmaak van het Kinect-deel en van Ultimate Tenkaichi kan wegpoetsen.

  Dragon Ball Z: Battle of Z Nieuws

  Demo Dragon Ball Z: Battle of Z landt morgen

  Namco Bandai heeft vandaag bekendgemaakt dat er morgen een demo van Dragon Ball Z: Battle of Z beschikbaar zal zijn op de Xbox Live en het PlayStation Network. Met de demo kun je al met vier personages aan de slag.

  Dragon Ball Z: Battle of Z komt begin 2014

  Tijdens de Tokyo Game Show heeft uitgever Namco Bandai bekendgemaakt dat Dragon Ball Z: Battle of Z begin 2014 voor de Xbox 360 en PlayStation 3 zal verschijnen.

  Dragonball Z: Battle of Z bevat Super Saiyan God Goku

  De volgende telg in de Dragon Ball Z serie komt pas ergens in 2014 uit, maar toch zijn er al wat details over de game bekend. Zo kun je in deze versie met Super Saiyan God Goku spelen.

  Dragon Ball Z: Battle of Z aangekondigd

  Uitgever Namco Bandai heeft onthuld dat het met Dragon Ball Z: Battle of Z komt. Hoewel de franchise al heel wat titels kent, noemt het bedrijf deze game de 'ultimate brawl', dat letterlijk vertaald ultieme vechtpartij betekent.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.