Dragon Ball Xenoverse 2

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4, Switch & PC

  Genres: Vechten

  Gemaakt door Dimps en uitgegeven door Bandai Namco Games

  7.5

  Dragon Ball Xenoverse 2 Artikelen

  Top 5 beste Dragon Ball games - De kracht van een Super Saiyan

  De release van Dragon Ball FighterZ is bijna daar en om dat te vieren hebben wij de beste Dragon Ball games op een rijtje gezet. Herleef momenten uit je jeugd en bekijk deze lijst met misschien een aantal nostalgische Dragon Ball games!

  Dragon Ball Xenoverse 2 Switch Review - Onderweg Super Saiyan spelen

  De Nintendo Switch is een console die ontwikkelaars steeds meer opzoeken. Ook Bandai Namco weet de console goed te vinden en brengt nu het meest recente Dragon Ball avontuur naar dit platform. Hoe verhoudt zich deze game tot de versie van de andere platformen? Dat en meer lees je in deze Dragon Ball Xenoverse 2 Switch review!

  5 toffe Switch third party games voor de hardcore gamer

  Waar de Wii U kampte met veel te weinig third party games, lijkt diens opvolger de Switch langzaamaan de nodige third party ondersteuning binnen te krijgen. Wij hebben een lijst met 5 toffe Switch third party games voor je samengesteld die dit jaar nog uit gaan komen!

  Nintendo Switch Launch Games - Deze krijg je op launch (en daarna)

  Het is bijna zo ver. De Nintendo Switch komt op 3 maart uit en brengt gloednieuwe games naar de nieuwe console van Nintendo. Welke games kunnen we verwachten? Wij zetten in een overzicht alle Nintendo Switch launch games waar je in de toekomst mee aan de slag kunt gaan!

  Dragon Ball Xenoverse 2 DLC Pack 1 Review - Overschaduwd

  Bandai Namco kwam in oktober met Dragon Ball Xenoverse 2. De game deed wat het eerste deel deed, maar dan groter en beter. De ontwikkelaar beloofde met gratis content te komen alsook betaalde content. De eerste content is er nu en in deze Dragon Ball Xenoverse 2 DLC Pack 1 Review kun je lezen of hij de moeite is.

  Dragon Ball Xenoverse 2 Nieuws

  Fortnite Nintendo Switch is de meest gespeelde game van 2018 op de console

  2018 was een goed jaar voor de Nintendo Switch. Met een groot aanbod aan toffe games, heeft Nintendo de meest gespeelde games op de Switch bekendgemaakt met Fortnite op nummer één. Ook games als The Legend of Zelda; Breath of the Wild, Pokémon Let's Go en Super Smash Bros Ultimate kunnen niet uit het lijstje ontbreken.

  Nieuwe details over Dragon Ball Xenoverse 2 DLC bekend

  Er zijn meer details bekend over de aankomende Dragon Ball Xenoverse 2 DLC. Zo krijgt de game vier nieuwe personages en komt er ook nog een gratis update die een nieuwe modus toevoegt.

  Nieuwe Dragon Ball Xenoverse 2 DLC aangekondigd!

  Er is nieuwe Dragon Ball Xenoverse 2 DLC aangekondigd. In totaal zouden er maar vier uitbreidingen uitkomen, maar dit is nu niet meer het geval. We krijgen wederom twee nieuwe personages erbij! Wanneer deze DLC uitkomt is nog niet bekend.

  Dragon Ball Xenoverse 2 trailer Switch versie uitgebracht

  Er is een nieuwe Dragon Ball Xenoverse 2 trailer uitgebracht voor de aankomende Switch versie. Vanaf 22 september komt de Dragon Ball Xenoverse 2 Switch versie beschikbaar.

  Dragon Ball Xenoverse 2 Switch trailer onthuld

  De eerste Dragon Ball Xenoverse 2 Switch trailer is onthuld. De trailer is in het Japans, maar laat een duidelijk beeld zien van wat de Nintendo Switch versie te bieden heeft. Bekijk de trailer bovenaan de pagina.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.