Dragon Ball Xenoverse

  Uitgebracht voor Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4 & PC

  Genres: Actie & vechten

  Gemaakt door Dimps en uitgegeven door Namco Bandai Games

  7

  Dragon Ball Xenoverse Artikelen

  5 tips om snel in Dragon Ball Xenoverse te levelen

  In Dragon Ball gaat het voornamelijk om kracht. Daarom is het wel fijn als je een beetje mee kunt vechten met de rest. Maar hoe kom je nou snel aan een hoog level? Wij geven je 5 tips om snel in Dragon Ball Xenoverse te levelen!

  Top 5 beste Dragon Ball Z momenten - Legendarisch!

  We hebben met Dragon Ball Xenoverse één van de beste Dragon Ball Z games allertijden. In alles is de fighter een ode aan de animé die miljoenen fans in zijn greep hield. Maar welke legendarische momenten herbergt Dragon Ball Z ook alweer? Een overzicht van de top 5 beste Dragon Ball Z momenten.

  Top 5 rare kapsels in games

  Games kennen erg veel rare kapsels. Vooral de Japanse games blinken hierin uit. De raarste kapsels zijn hier op een rijtje gezet, dit is de top 5 rare kapsels in games.

  Dragon Ball Xenoverse - Welk ras moet je kiezen?

  In Dragon Ball Xenoverse gaat er het een en ander mis met de tijdlijnen uit de serie. Dit moet voorkomen worden en Trunks verzoekt Shenglong om een supersterke krijger die jij vertolkt. Jij kunt deze krijger in de game vormgeven, maar voor welk ras moet je gaan? Lees de eigenschappen van de rassen in deze Dragon Ball Xenoverse Rassen Special!

  Dragon Ball Xenoverse Review - Toffe vechtgame, maar niet perfect

  Dimps heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot één van de belangrijkste en meest bewierookte studio’s op het gebied van vechtspellen. Vooral met de Street Fighter-games heeft de Japanse studio veel zieltjes gewonnen. Met Dragon Ball Xenoverse proberen de makers het geplaagde Dragon Ball Z weer op de kaart te zetten.

  Dragon Ball Xenoverse Nieuws

  PlayStation 4 Hits aangekondigd - Klein prijsje, hoge kwaliteit

  PlayStation 4 Hits is aangekondigd: een aantal oude games die Sony in een nieuw jasje steekt. Voor een ieder die pas net een PlayStation 4 heeft of simpelweg één van deze titels gemist heeft, is dit je kans. Het gaat om meer dan twintig games.

  Dragon Ball Xenoverse krijgt gouden Frieza

  Dragon Ball Xenoverse fans mogen gaan juichen. De meest recente Dragon Ball game krijgt namelijk een nieuw speelbaar personage. Dragon Ball Xenoverse krijgt gouden Frieza erbij als nieuw speelbaar personage.

  Eerste Dragon Ball Xenoverse DLC en 1,5 miljoen verscheepte exemplaren

  De verkoop van Dragon Ball Xenoverse doet het goed, de game heeft namelijk sinds zijn lancering al meer dan 1,5 miljoen exemplaren wereldwijd verspreid. Vandaag verschijnt ook een nieuwe Dragon Ball Xenoverse DLC.

  Dragon Ball Xenoverse nieuwe personages onthuld + DLC

  Bandai Namco heeft een aantal nieuwe personages in de opkomende vechtgame Dragon Ball Xenoverse onthuld, plus de opkomende DLC die de game gaat krijgen.

  Nieuwe Dragon Ball Xenoverse karakters onthuld

  Bandai Namco heeft een aantal nieuwe karakters onthuld die de cast van Dragon Ball Xenoverse komen versterken. Mira, Towa, TokiToki en Supreme Kai of Time voegen zich bij het roster. Het complete roster voor de game is nog niet bekendgemaakt.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.