Dragon Age: Origins Nieuws

  Gratis Xbox Games with Gold voor juni aangekondigd

  De volgende reeks gratis games voor de Xbox One en Xbox 360 zijn bekend. Microsoft heeft de gratis Xbox Games with Gold voor juni bevestigd.

  Battlefield Bad Company 2 is nu Xbox Backwards Compatible

  Er is een nieuwe lading met games Xbox Backwards Compatible gemaakt. Het zijn in totaal zeven nieuwe games en bevat onder andere Battlefield: Bad Company 2. Met Xbox Backwards Compatible kun je Xbox 360 games op de Xbox One spelen.

  Geheim BioWare project - Dragon Age schrijver gestrikt

  Senior BioWare schrijver David Gaider neemt afscheid als schrijver van Dragon Age. Gaider blijft wel werken voor BioWare maar gaat verder werken aan een geheim BioWare project.

  Dragon Age: Origins gratis downloaden

  Dragon Age: Origins is nu gratis te downloaden vanaf Origin. De game is tot 14 oktober voor niets te downloaden vanaf het online platform.

  Bekijk de nieuwe Steam Sales

  Het is weer een nieuwe dag, dus zijn er ook weer een hele berg nieuwe aanbiedingen op Steam, de Steam Holiday Sales blijven maar doorgaan.

  Sony lanceert 'Knights and Witches' actie op PSN

  De Europese PlayStation Store heeft nu tijdelijk games in de aanbieding die horen bij de 'Knights and Witches' promotie actie.

  Eerste Dragon Age: Origins DLC bracht het meeste op

  Downloadbare content (DLC) is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de game-industrie. Tegenwoordig komt vrijwel elke game met DLC. Daarbij is de timing cruciaal. Zo blijkt uit het feit dat de eerste content-pakketten van Dragon Age: Origins verreweg het succesvolst waren.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.